Charles Hoskinson van Cardano (ADA) vergelijkt Amerikaanse dollar met de OneCoin scam

De cryptocurrency community op Twitter reageert geschokt op het nieuws dat de Federal Reserve (FED), de centrale bank van de Verenigde staten, de opdracht kreeg zoveel geld te printen als nodig is om een financiële crisis naar aanleiding van het coronavirus te voorkomen.

- Advertentie -

Charles Hoskinson, CEO van IOHK – de ontwikkelaar van Cardano – tweette op 23 maart dat hij serieuze “OneCoin gevoelens” kreeg van de Amerikaanse dollar:

 

President van de Federal Reserve Bank van Minneapolis, Neel Kashkari, verwees naar het feit dat er “oneindig veel geld bij de FED ligt”, in een interview met het programma 60 minutes van CBS. Nadat er werd doorgevraagd aan de hand van deze opmerking zei hij:

Dat is letterlijk was het congres ons heeft opgedragen. Dat is de taak die zij ons gegeven hebben, het printen van geld om zo liquiditeit het financiële systeem in te pompen.

Het idee dat de Federal Reserve groen licht kreeg om een ​​oneindige hoeveelheid nieuw geld te drukken, leidde tot de vergelijking die Hoskinson in zijn tweet maakte.

- Advertentie -

Zoals eerder te lezen was op Crypto Insiders had OneCoins minimaal $4 miljard van nietsvermoedende investeerders gestolen. De investeerders wisten niet dat de tokens die zij kochten geen onderliggende waarden hadden.

Changpeng Zhao en Anthony Pompliano

Andere bekende figuren uit de cryptocurrency-sector gaven ook hun mening omtrent bovenstaande en deden dit iets genuanceerder.

Mede-oprichter van Morgan Creek Digital, Anthony Pompliano, tweette:

De geschiedenis leert ons dat dit op de lange termijn niet houdbaar is voor een valuta.

Ondertussen gaf de CEO van Binance, Changpeng Zhao, de FED een lesje economie in zijn tweet:

Ooit gehoord van “aanbod, vraag en prijs”? Wat gebeurt er met de prijs als je oneindig aanbod hebt?

Volgens onze analist David is het niet het moment om short te gaan en is hij nog steeds op zoek naar een long entry. Dat vergt wel geduld, want de situatie blijft gevaarlijk! Hoe zien de grafieken van bitcoin eruit en wat kan David je daar nog meer over vertellen? Lees het in zijn net verschenen technische analyse: Heb geduld!

Ook onze analist Michiel pleit voor geduld! Volgens hem is de koers van bitcoin ons geduld aan het beproeven en hij vindt het geen probleem om te wachten op een mooie entry; die kan zowel rond de $6.500-7.000 liggen als aanzienlijk lager van hier. Hoor en zie meer in de dagelijkse koersvideo voor onze leden die we vandaag als freebie weggeven!

- Advertentie -
Ad
SATOS
Reviewed
€16.202,10 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€15.922,70 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€15.952,10 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€15.995,00 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€16.034,60 Kopen
Laatste nieuws

Visa gaat samenwerken met Ethereum (ETH) stablecoin USDC voor zakelijke creditcard

0
Visa gaat samenwerken met Circle, het bedrijf achter de USD Coin (USDC) stablecoin. De aankondiging is de zoveelste stap van de betalingsgigant in de...
- Advertentie -
Expert analyses

Bitcoin koers dipt omlaag! Tijd voor paniek of voor nieuwe kansen?!

Het lijkt de afgelopen 24 uur wel alsof Pietje Paniek heel veel broertjes en zusjes heeft gekregen. De bitcoin koers heeft zich tot op...