Bitcoin kopen? Momenteel het goedkoopst bij Bitvavo

Constantinople hard fork Ethereum uitgesteld naar eind februari

Ontwikkelaars van het Ethereum-platform hebben aangekondigd dat Constantinople wordt uitgesteld naar eind februari. De hard fork wordt nu tijdens block 7.280.000 geactiveerd, welke naar verwachting op 27 februari wordt gemined. Het hoofd van de ontwikkelaars, Peter Szilagyi, maakte de nieuwe datum op 18 januari in een tweet bekend.

- Advertentie -

De hard fork werd tot nader order uitgesteld nadat ChainSecurity ontdekte dat er een aantal dingen mis waren  met de nieuwe versie van de blockchain, waardoor zogenaamde reentry attacks konden worden uitgevoerd. Tijdens zo’n aanval kan iemand smart contracts misleiden en constant ETH blijven ontvangen.

De aankomende hard fork zal de huidige blockchain op verschillende vlakken verbeteren. Met de implementatie van een aantal ‘Ethereum Improvement Proposals’ zullen onder andere transactiekosten aanzienlijk verlaagd worden. Daarnaast wordt de hard fork gezien als een stap in de richting van de implementatie van het Proof-of-Stake (PoS) protocol, welke een stuk efficiënter is dan het huidige Proof-of-Work (PoW) protocol.

Wie ETH in zijn of haar wallet heeft staan hoeft niets te doen om de aankomende hard fork te activeren, dit gebeurt automatisch. Grote cryptocurrency exchanges zoals OKEx, Huobi en Kraken hebben daarnaast aangekondigd de hard fork volledig te ondersteunen. Alleen Ethereum-miners dienen aanpassingen te maken om ervoor te zorgen dat hun apparatuur op de nieuwe blockchain kan minen.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€9.301,09 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.364,96 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€9.382,05 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€9.387,15 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€9.422,34 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€9.422,34 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€9.301,09 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€9.364,96 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€9.382,05 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€9.387,15 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers bullish scenario en een toevlucht in goud?

In deze bijzondere tijd is er absoluut ook een bullish scenario te bedenken voor de bitcoin koers. Waar er op dit moment maar geld...