Kevin Schijven Kevin Schijven
23/11/2022 10:46 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 23/11/2022 10:46

Crypto bounce: DOGE, BNB, SOL, CRV & litecoin stijgen hard, maar bull trap?

icon-ethereum
Ethereum nieuws
Crypto markt maakt enorme stuiter, deze koersen stijgen tot 30%

Foto: sukrit3d/Shutterstock

De crypto markt maakt een flinke stuiter na een reeks rode dagen. Een groot aantal koersen staat meer dan 10% in de plus vandaag en in een aantal gevallen zelfs zo hoog als 50%. Desondanks blijft het sentiment zeer laag in de markt en waarschuwen meerdere analisten voor een mogelijke bull trap. De totale marktkapitalisatie stijgt met 6% naar $863 miljard.

🚀 Alle Nederlanders krijgen 1.5 miljoen PEPE gratis van Nederlands platform
  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Bitcoin weer boven $16.000

Bitcoin (BTC) dipte gisteren nog naar het laagste punt in meer dan twee jaar, maar kon vervolgens enigszins herstellen. Vooralsnog duwt de bitcoin koers tegen weerstand rond $16.600 aan, maar het lijkt er nog niet op dat de whales inslaan. Bitcoin staat vandaag 5,5% in de plus.

Advertentie

Ethereum stijgt iets sterker dan bitcoin

Ethereum (ETH) daalde de afgelopen tijd harder dan bitcoin, maar stijgt nu ook iets harder. Ethereum stoeit sinds afgelopen nacht met weerstand rond $1.168 en staat daarmee 7,4% in de plus vandaag.

🚀 Nederlandse exchange viert bullmarkt: iedereen gratis crypto naar keuze
  • Advertentie
  • Bitvavo

Vooral DOGE en BNB stijgen hard in groene crypto top 10

Ripple (XRP) en cardano (ADA) blijven vandaag iets achter en staan ‘slechts’ zo’n  4,5% in de plus vandaag. Dan lopen de cijfers snel op. Polkadot (DOT) staat 7,3% in de plus en polygon (MATIC) staat al 8% in de plus.

Dan hebben we dogecoin (DOGE) die in de afgelopen 24 uur met maar liefst 11,5% gestegen is naar $0,0825. Binance coin (BNB) staat zelfs 15,5% in de plus vandaag en komt op $294 uit.

Start gratis met crypto 📈: Alle Nederlanders krijgen in april gratis crypto
  • Advertentie
  • Bitvavo

Litecoin gaat als een raket en stijgt 27,5%

Litecoin (LTC) maakte twee enorme sprongen in de afgelopen 24 uur en kwam vanochtend vroeg even boven $80 uit. De laatste keer dat de LTC koers zo hoog lag was kort voor de Terra (LUNA) crash in mei. Op het moment van schrijven komt LTC op $78,7 uit waarmee koers vandaag 27,5% (!) in de plus staat.

Fidelity waarschuwt: ‘bitcoin is niet langer goedkoop’
  • icon-ethereum
    Ethereum nieuws

Veel harde stijgers in crypto top 100

Litecoin haalt daarmee weer solana (SOL) in qua marktkapitalisatie. Toch staat SOL vandaag ook een dikke 15,8% in de plus en komt vanochtend weer boven $13 uit.

Daarnaast staan avalanche (AVAX), axie infinity (AXS), radix (RDX), cosmos (ATOM) en huobi (HT) meer dan 10% in de plus vandaag. Voor ethereum name service (ENS) is dat 11%, voor aptos (APT) 12% en voor apecoin (APE) 13%.

Zcash (ZEC) en klaytn (KLAY) zijn in de afgelopen 24 uur zelfs met 14% gestegen. Dan hebben we nog dash (DASH) die maar liefst 21% in de plus staat vandaag en op $41,8 uitkomt.

Het is een ‘kwestie van tijd’ voor Ethereum ETF’s goedgekeurd worden
  • icon-ethereum
    Ethereum nieuws

Curve stijgt met meer dan 50%

Tot slot hebben we nog curve (CRV). De CRV koers begon gisterenmiddag keihard te stijgen en bereikte een gisterenavond piek van $0,72. Vanochtend zakt CRV iets en komt op $0,62 uit, maar de koers staat daarmee alsnog een exorbitante 50% in de plus vandaag. Toch ligt CRV bijna 96% onder zijn all-time high van vorig jaar.

https://twitter.com/LlamaDelRey1196/status/1595178046306537474

Wat gaan de bitcoin en altcoin koersen doen? BTC en ETH analyse
  • icon-ethereum
    Ethereum nieuws

Handel samen met Crypto Insiders

Zoek jij hulp met handelen? Heb je vragen en wil je technische analyses voor direct ontvangen? Word lid en probeer een Premium-lidmaatschap 30 dagen gratis. Hier delen onze analisten 24/7 hun marktkennis en de nieuwste analyses. Hier kan je ook direct in contact komen met verschillende marktexperts en crypto-enthousiastelingen die klaar staan om jou te helpen!

Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten en dienen alleen voor educatieve doeleinden.

Deel dit artikel
Kevin Schijven

Redacteur Kevin hoorde voor het eerst over Bitcoin via WikiLeaks. “Interessant!” dacht hij nog, maar het duurde toch nog een aantal jaar én vergde wat verdieping voordat de potentie van Bitcoin en de achterliggende blockchain-technologie bij hem doordrong.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie