Roan Egberts Roan Egberts
26/01/2024 20:08 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 25/01/2024 19:39

Crypto handelaar behaalt megawinst van $651.000 na $3.000 inzet

icon-altcoins
Altcoin nieuws
Riemen vast: deze crypto staat op het punt van exploderen

Foto: ST House Studio/Shutterstock

Een opmerkelijk verhaal over een handelaar die in iets minder dan een dag een winst behaald van $651.000. Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar het is een handelaar gelukt. Met een bescheiden inzet van iets minder dan $3.000 euro heeft hij een megawinst behaald waar menig investeerder jaloers op is.

Hedera (HBAR) stijgt 110% na BlackRock ‘nieuws’ & verslaat BTC op Bitvavo
  • icon-altcoins
    Altcoin nieuws

Deze cryptomunt leidt de handelaar tot megawinst

De handelaar gaf 1,31 ethereum (ETH), ongeveer $3.000, uit om maar liefst 386,94 biljoen Snowman Meme (SNOW) te kopen. Dit was 43,5% van het totale aanbod van deze cryptocurrency en een bizarre transactie met maar liefst 12 nullen.

Inmiddels heeft de handelaar 72 biljoen Snowman Meme tokens verkocht voor 53,4 ethereum. Dat betekent dat hij een gerealiseerde winst heeft van ongeveer $116.000. De rest van de tokens heeft hij nog in bezit en bedraagt nog 35,4% van het totale aanbod van SNOW. De ongerealiseerde winst bedraagt op het moment van schrijven $535.000. Bij elkaar opgeteld dus een megawinst van $651.000!

Advertentie

Wat is Snowman Meme (SNOW)?

Op 24 januari kondigde Ice Decentralized Future op X de cryptocurrency aan. Snowman Meme is een gloednieuwe coin, gebouwd op de Ethereum blockchain. Zoals Ice aankondigt, is het een memecoin voor de gemeenschap en is het inmiddels gelanceerd op decentrale exchange Uniswap.

Verder is er dus niet veel nieuws bekend omtrent deze memecoin, maar gebruikers klagen wel over het uitgeven van nieuwe cryptocurrency. Zo geeft een gebruiker aan waarom er een nieuwe lancering is, terwijl het huidige probleem van de lancering van ICE op OKX niet is opgelost. In een reactie van Ice hierop, geven ze aan dat er niets op te lossen valt en dat ze doorgaan met het project.

🚀 Alle Nederlanders krijgen 1.5 miljoen PEPE gratis van Nederlands platform
  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Memecoins blijven populair onder investeerders

Verschillende memecoins zoals pepe (PEPE), bonk (BONK) en dogwifhat (WIF) zijn erg populair onder investeerders. Zo kon je onlangs nog lezen dat dogwifhat 50% steeg na een bijzondere tweet van een vermogensbeheerder.

Echter, sinds deze nieuwe release van cryptocurrency Snowman Meme, is het belangrijk om te weten dat dit artikel geen financieel advies is. Beleggen in zulke memecoins brengt grote risico’s met zich mee en vaak wordt er veel geld verloren door onverstandige keuzes. Raadpleeg dus altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen.

Deel dit artikel
Roan Egberts

In 2021 kwam Roan in aanraking met de wereld van cryptocurrencies en deed hij ook zijn eerste crypto-investeringen. Roan is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en volgt dan ook een financiële opleiding op Hogeschool Saxion. Momenteel volgt hij een minor in “Blockchain”. Met deze minor wil hij zijn kennis vergroten op het gebied van blockchain-technologie. Tot slot is Roan actief in het telegramkanaal van Crypto Insiders als beheerder, dus wie weet kom je hem daar ook tegen!

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie