Roy van Krieken Roy van Krieken
23/11/2021 18:15 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 23/11/2021 18:15

De social-media revolutie zet voort: SocialBlox (SBLX) nu verkrijgbaar op Knaken.nl

icon-altcoins
Altcoin nieuws
de_social_media_revolutie_zet_voort_socialblox_nu_verkrijgbaar_op_knaken_exchange

SocialBlox (SBLX) is een Nederlandse blockchain start-up met het ambitieuze doel om de wereld van social media volledig op de schop te nemen. Door middel van blockchain-technologie hoopt het bedrijf aan de grondslag te liggen van een ware social media revolutie. 

🚀 Nederlandse exchange viert bullmarkt: iedereen gratis crypto naar keuze
  • Advertentie
  • Bitvavo

SocialBlox

Het blockchain bedrijf van Nederlandse bodem omschrijft zichzelf als ‘privacy first, all-in one’ social media platform waar het gebruik van blockchain-technologie de boventoon voert. Een van de grootste problemen die gebruikers ondervinden bij hedendaagse social media platformen is de kwetsbaarheid van hun privacy.

Veelal worden deze gebruikers simpelweg als het product gezien door traditionele social media bedrijven. Zij verkopen privacygevoelige gebruikersdata aan de hoogste bieder. SocialBlox hanteert een andere koers en het waarborgen van de privacy staat hoog in het vaandel.

Een van de kernpunten van het social media platform van SocialBlox zijn de zogeheten ‘challenges’. Door het gebruik van smart contracts kunnen gebruikers andere gebruikers uitdagen op een ludieke manier, bijvoorbeeld het winnen van een potje FIFA. Door mee te doen aan dergelijke challenges kunnen gebruikers SBLX tokens verdienen.

Daarnaast zullen er nog vele andere features aan het platform worden toegevoegd. Voorbeelden hiervan zijn de zogeheten ‘reversed marketplace’ en uiteraard zal SocialBlox het mogelijk maken voor gebruikers om te handelen in NFT’s.

Advertentie

Toekomst

Achter de schermen werkt het team van SocialBlox klokje rond om zich eens en voor altijd als blockchain pionier te vestigen binnen de wereld van social media. Zo was SocialBlox onlangs prominent aanwezig op de beroemde blockchain Expo in Dubai en zal het deze week door de hele wereld te bezichtigen zijn op de Blockchain Expo Europe 2021 in Amsterdam.

Onlangs werd SocialBlox ook shirtsponsor van het voetbalteam FC Emmen en is het wekelijks te zien op de shirts van spelers. Het is duidelijk dat er steeds meer schijnwerpers gericht komen op het Nederlandse blockchain project.

Near Protocol cryptonetwerk gaat overstap maken naar AI
  • icon-altcoins
    Altcoin nieuws

Partnership Knaken

Inmiddels heeft SocialBlox opnieuw een mooie stap in de goede richting gemaakt. SocialBlox en de Nederlandse crypto broker Knaken.nl zijn namelijk een exclusieve partnership aangegaan.

Zowel SocialBlox als Knaken zijn continu aan het innoveren en beide partijen zijn trots op deze nieuwe samenwerking. Het getuigt van het in bloei komen van de Nederlandse blockchain sector en het laat duidelijk zien dat de wereld van blockchain en crypto meer is dan alleen tokens en NFT’s. De komende periode zal er voor beide partijen nog veel moois volgen.

Voor geïnteresseerden betekent deze partnership dat SBLX vanaf nu te koop is via Knaken.nl. Het participeren aan de blockchain revolutie van de social media wereld is nog nooit zo makkelijk geweest. Knaken is namelijk een crypto platform dat actief bijdraagt om iedereen een positieve ervaring met crypto te geven.

Meer informatie over SocialBlox is te vinden op de website.

Word ook onderdeel van de SocialBlox community door een kijkje te nemen in het Telegram kanaal van SocialBlox. 

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Advertentie
Advertentie