Discussier met alle crypto insiders via Telegram

Drie cryptocurrency airdrops in augustus die je niet mag missen!

Op zoek naar meer cryptocurrency? Zoek niet langer! In augustus houden een aantal crypto-projecten weer airdrops. Door aan airdrops deel te nemen krijg je de kans gratis cryptocurrency te ontvangen. In dit artikel lees je over drie veelbelovende airdrops die in augustus plaatsvinden.

Ten Billion Coin

Ten Billion Coin is een blockchain-project dat zich vooral richt op de Chinese industrie. Het wil Chinese bedrijven de mogelijkheid geven blockchain-technologie te gebruiken om bijvoorbeeld financiële rapporten en productgegevens op te slaan.

- Advertentie -

Als onderdeel geeft Ten Billion Coin 3.000 YBY-tokens weg, gratis en voor niets! De waarde van wat je kan ontvangen tijdens deze airdrop is naar verwachting ongeveer $15. Hier vind je meer informatie over de airdrop.

Ethereum Vert

Ethereum Vert is een cryptocurrency-project dat tracht met behulp van Ethereumsmart contracts internationale transacties te versnellen. De CEO van het project stelt: “We leven in een digitale wereld; dus waarom gebruiken we geen digitale valuta?”

Deelnemers aan de airdrop ontvangen 300 ETV plus nog eens 50 ETV per referral. Dit komt ongeveer neer op een waarde van $50. Vind hier meer informatie over de airdrop van Ethereum Vert.

Storeum

Storeum is een project dat een peer-to-peer platform wil ontwikkelen waarop gebruikers producten kunnen kopen en verkopen. Hierbij zullen geen commissies of andere kosten in rekening worden gebracht. Het is dus een echte gedecentraliseerde vrije markt.

Tijdens de airdrop geeft Storeum 100 STO-tokens weg. Dit heeft naar verluidt een waarde van ongeveer $50. Op deze website vind je meer informatie over de airdrop van Storeum.

Gisteren verscheen de nieuwste koersanalyse van Crypto Insider David. Heb je ‘m gemist? Klik dan hier om zijn analyse alsnog te lezen.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€10.925,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€10.950,70 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€10.972,30 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.021,20 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€11.115,30 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.115,30 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€10.925,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€10.950,70 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€10.972,30 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€11.021,20 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers zal flink door bulls moeten worden verdedigd!

Hoeveel nieuws is er in een paar uur te verwerken? BitMEX zit in de problemen na zware aanklachten van de Amerikaanse toezichthouder (CFTC) en...