Timo Bult Timo Bult
30/07/2019 06:00 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 30/07/2019 06:00

Drie cryptocurrency airdrops in augustus die je niet mag missen!

icon-altcoins
Altcoin nieuws
drie_cryptocurrency_airdrops_in_augustus_die_je_niet_mag_missen

Op zoek naar meer cryptocurrency? Zoek niet langer! In augustus houden een aantal crypto-projecten weer airdrops. Door aan airdrops deel te nemen krijg je de kans gratis cryptocurrency te ontvangen. In dit artikel lees je over drie veelbelovende airdrops die in augustus plaatsvinden.

Start gratis met crypto 📈: Alle Nederlanders krijgen in april gratis crypto
  • Advertentie
  • Bitvavo

Ten Billion Coin

Ten Billion Coin is een blockchain-project dat zich vooral richt op de Chinese industrie. Het wil Chinese bedrijven de mogelijkheid geven blockchain-technologie te gebruiken om bijvoorbeeld financiële rapporten en productgegevens op te slaan.
Als onderdeel geeft Ten Billion Coin 3.000 YBY-tokens weg, gratis en voor niets! De waarde van wat je kan ontvangen tijdens deze airdrop is naar verwachting ongeveer $15. Hier vind je meer informatie over de airdrop.

Advertentie

Ethereum Vert

Ethereum Vert is een cryptocurrency-project dat tracht met behulp van Ethereumsmart contracts internationale transacties te versnellen. De CEO van het project stelt: “We leven in een digitale wereld; dus waarom gebruiken we geen digitale valuta?”
Deelnemers aan de airdrop ontvangen 300 ETV plus nog eens 50 ETV per referral. Dit komt ongeveer neer op een waarde van $50. Vind hier meer informatie over de airdrop van Ethereum Vert.

🚀 Alle Nederlanders krijgen 1.5 miljoen PEPE gratis van Nederlands platform
  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Storeum

Storeum is een project dat een peer-to-peer platform wil ontwikkelen waarop gebruikers producten kunnen kopen en verkopen. Hierbij zullen geen commissies of andere kosten in rekening worden gebracht. Het is dus een echte gedecentraliseerde vrije markt.
Tijdens de airdrop geeft Storeum 100 STO-tokens weg. Dit heeft naar verluidt een waarde van ongeveer $50. Op deze website vind je meer informatie over de airdrop van Storeum.
Gisteren verscheen de nieuwste koersanalyse van Crypto Insider David. Heb je ‘m gemist? Klik dan hier om zijn analyse alsnog te lezen.
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Deel dit artikel
Timo Bult

Eindredacteur Timo kwam, nadat hij in de begindagen van cryptocurrency er al wat van mee meekreeg, voor het eerst echt in aanraking met de achterliggende blockchain-technologie toen hij voor een groot Fins accountancybedrijf onderzoek deed naar de toepasbaarheid van blockchain voor financiële bedrijven. Later schreef hij zijn Master’s thesis over NFT’s in games.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Advertentie
Advertentie