drie_cryptocurrency_projecten_die_het_dit_jaar_waar_moeten_gaan_maken

Drie cryptocurrency projecten die het dit jaar waar moeten gaan maken

De cryptocurrency industrie is door heel wat fases heengegaan, van de periode waarin bijna niemand er wat vanaf wist, tot de explosie van eind 2017. Na het knappen van de bubbel bestaat de industrie nog steeds, maar welke projecten moeten echt wat gaan laten zien de komende tijd?

Ethereum (ETH)

Ethereum is een van de top cryptocurrencies die er zijn. Wanneer iemand weet wat Bitcoin is, dan kent hij of zij Ethereum hoogstwaarschijnlijk ook wel. Lang was het de nummer twee cryptocurrency, maar zetelt nu op de derde plaats achter Ripple.

Het platform begint echter behoorlijk wat ouderdomsverschijnselen te vertonen. De concurrentie wordt daarnaast steeds sterker waardoor het risico bestaat dat Ethereum verder op de crypto-lijst zakt. Met de aankomende Constantinople hard fork hopen investeerders en ontwikkelaars dat de schalingsproblemen van het platform enigszins worden opgelost.

EOS (EOS)

EOS, nog een crypto uit de top 5, heeft te maken met een gebrek aan vertrouwen vanuit haar community. Dit heeft deels te maken met de chaotische lancering van EOS’ MainNet, welke vrijwel meteen crashte. Daarnaast zijn er geruchten dat de CTO van het platform een nieuwe crypto wil gaan lanceren, iets waar niemand op zit te wachten. De community wil het liefst dat die energie in de innovatie van EOS wordt gestopt.

Basic Attention Token (BAT)

BAT is een crypto die zich vooral bezighoudt met online marketing. De token werkt het best in combinatie met de Brave browser, en gebruikers kunnen er bijvoorbeeld voor kiezen om reclames te kijken in ruil voor BAT. Iets waarvan veel mensen verwachten dat het online marketing aanzienlijk zou verbeteren.

Echter blijkt de optie om reclames te kijken om BAT te verdienen nog niet beschikbaar. De algehele ontwikkeling van de crypto voldoet ook niet aan de verwachtingen van veel crypto-liefhebbers.

Het is te hopen dat deze crypto-projecten echt wat gaan laten zien in 2019. Wellicht wordt 2019 dan weer een goed jaar voor crypto.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter.

Satos

4.6/5

€6.759,34 Kopen
Litebit

4.5/5

€6.743,26 Kopen
Anycoin Direct

4.4/5

€6.743,63 Kopen
Bitcoinmeester

4.4/5

€6.733,93 Kopen
Bitmymoney

4.4/5

€6.660,51 Kopen
Bitvavo

4.4/5

€6.675,00 Kopen
Bitonic

3.8/5

€6.726,24 Kopen
Bitkassa

3.7/5

€6.826,84 Kopen
Laatste nieuws