Rico Engelbarts
16/01/2019 06:00 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 16/01/2019 06:00

Drie cryptocurrency projecten die het dit jaar waar moeten gaan maken

icon-altcoins
Altcoin nieuws
drie_cryptocurrency_projecten_die_het_dit_jaar_waar_moeten_gaan_maken

De cryptocurrency industrie is door heel wat fases heengegaan, van de periode waarin bijna niemand er wat vanaf wist, tot de explosie van eind 2017. Na het knappen van de bubbel bestaat de industrie nog steeds, maar welke projecten moeten echt wat gaan laten zien de komende tijd?

🚀 Nederlandse exchange viert aankomende bullmarkt: iedereen €20,- gratis crypto
  • Advertentie
  • Bitvavo

Ethereum (ETH)

Ethereum is een van de top cryptocurrencies die er zijn. Wanneer iemand weet wat Bitcoin is, dan kent hij of zij Ethereum hoogstwaarschijnlijk ook wel. Lang was het de nummer twee cryptocurrency, maar zetelt nu op de derde plaats achter Ripple.
Het platform begint echter behoorlijk wat ouderdomsverschijnselen te vertonen. De concurrentie wordt daarnaast steeds sterker waardoor het risico bestaat dat Ethereum verder op de crypto-lijst zakt. Met de aankomende Constantinople hard fork hopen investeerders en ontwikkelaars dat de schalingsproblemen van het platform enigszins worden opgelost.

Advertentie

EOS (EOS)

EOS, nog een crypto uit de top 5, heeft te maken met een gebrek aan vertrouwen vanuit haar community. Dit heeft deels te maken met de chaotische lancering van EOS’ MainNet, welke vrijwel meteen crashte. Daarnaast zijn er geruchten dat de CTO van het platform een nieuwe crypto wil gaan lanceren, iets waar niemand op zit te wachten. De community wil het liefst dat die energie in de innovatie van EOS wordt gestopt.

Dogwifhat stijgt 50% na Las Vegas stunt, nu vierde grootste memecoin
  • icon-altcoins
    Altcoin nieuws

Basic Attention Token (BAT)

BAT is een crypto die zich vooral bezighoudt met online marketing. De token werkt het best in combinatie met de Brave browser, en gebruikers kunnen er bijvoorbeeld voor kiezen om reclames te kijken in ruil voor BAT. Iets waarvan veel mensen verwachten dat het online marketing aanzienlijk zou verbeteren.
Echter blijkt de optie om reclames te kijken om BAT te verdienen nog niet beschikbaar. De algehele ontwikkeling van de crypto voldoet ook niet aan de verwachtingen van veel crypto-liefhebbers.
Het is te hopen dat deze crypto-projecten echt wat gaan laten zien in 2019. Wellicht wordt 2019 dan weer een goed jaar voor crypto.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter.
Deel dit artikel
Rico Engelbarts

Head of Partnerships Rico kwam in 2013 in aanraking met Bitcoin. Een vriend van hem vertelde hem toentertijd met veel enthousiasme over het decentrale aspect van Bitcoin; een concept wat Rico’s interesse niet meteen wekte.

Net binnen
Trending
Man wint €314 miljoen maar kan fluiten naar fortuin, loterij weigert uitbetaling
Man wint €314 miljoen in loterij maar kan fluiten naar fortuin
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Bitcoin dit jaar naar $150.000, financieel expert legt uit waarom
Bitcoin ontploft en trekt de hele cryptomarkt mee omhoog
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Advertentie
Advertentie