Erik Juffermans Erik Juffermans
24/03/2023 09:30 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 31/10/2023 12:34

Eerste Nederlandse exchange list de populaire Ethereum layer-2 Arbitrum

icon-altcoins
Altcoin nieuws

Arbitrum (ARB) is een zogenaamde layer-2 oplossing op het Ethereum (ETH) netwerk. Deze layer-2 oplossing maakt het mogelijk veel meer transacties uit te voeren dan op het Ethereum netwerk. De afgelopen week is Arbitrum groot nieuws omdat gisteren de langverwachte airdrop plaatsvond. Er wordt dus ook verwacht dat er de komende tijd nog flink gehandeld zal worden in de ARB token.

De Nederlandse crypto exchange Anycoin Direct speelt hierop in, en zal als allereerste Nederlandse exchange het handelen in Arbitrum mogelijk maken. Op dit mooie nieuws te vieren worden er tot aanstaande zondag geen transactiekosten gerekend over Arbitrum transacties. Meld je nu aan bij Anycoin Direct en profiteer direct van deze unieke kans!

🚀 Alle Nederlanders krijgen 1.5 miljoen PEPE gratis van Nederlands platform
  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Wat is Arbitrum?

Zoals gezegd is Arbitrum een oplossing voor het schaalbaarheid probleem van Ethereum. Het ARB netwerk kan vele malen meer transacties verwerken dan Ethereum, en dit is niet onopgemerkt gebleven. Vorige maand verwerkte Arbitrum zelfs meer transacties dan Ethereum zelf.

Tot voor kort had Arbitrum nog geen eigen token, maar daar komt nu verandering in. Gisteren werden er miljoenen ARB tokens gedistribueerd in een zogenaamde airdrop. Op woensdag behaalde de activiteit op Arbitrum in afwachting van de airdrop zelfs een nieuw record met ruim 1,3 miljoen transacties. In vergelijking, op ethereum werden dezelfde dag iets meer dan 1 miljoen transacties verwerkt.

De ARB hype is ongekend

De hype rondom deze tokens is enorm, en er wordt hevig gespeculeerd over wat de airdrop met de waarde van de token gaat doen. Sommigen denken dat deze airdrop een lokale piek van de ARB koers zal aanduiden. Anderen geloven dat dit pas het begin is van de opmars van ARB en andere projecten in het ARB ecosysteem. Momenteel is de waarde van ARB zo’n 1,53 dollar per token.

Wat er ook gebeurd, het zal hoogstwaarschijnlijk nog wel even volatiel blijven. Via Anycoin Direct kun je zelf van die volatiliteit profiteren, en kostenvrij ARB tokens verhandelen tot aankomende zondag. Meld je vandaag nog aan en start nu met het handelen in ARB tokens!

Deel dit artikel
Erik Juffermans

Met een politieke en culturele achtergrond is Erik geïnteresseerd in het grote plaatje. Wat zijn bijvoorbeeld de raakvlakken van crypto-assets met de globale politiek en het economische klimaat? Cryptocurrencies hebben volgens Erik de potentie om de wereld beter en eerlijker te maken, maar er zijn fascinerende en complexe obstakels.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie