Timo Bult Timo Bult
03/03/2020 15:45 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 03/03/2020 15:45

Elon Musk op Twitter: Dogecoin (DOGE) is de beste crypto coin

icon-altcoins
Altcoin nieuws
elon_musk_op_twitter_dogecoin_DOGE_is_de_beste_crypto_coin

Elon Musk heeft zich wederom positief uitgelaten over de dogecoin (DOGE). De altcoin, die voor de grap werd ontwikkeld door Billy Markus en Jackson Palmer, werd in april 2019 ook al benoemd door Musk. Toen tweette Musk dat dogecoin zijn favoriete cryptocurrency is.


Deze keer tweette Musk een meme van een hond die z’n verjaardag viert onder begeleiding van de tekst “Dogs rock“. Onder zijn eigen tweet berichtte hij vervolgens “They have the best coin”. 


In het verleden heeft Musk in zijn Twitter bio vermeld dat hij de CEO van Dogecoin is, nadat hij door de community werd uitgeroepen tot CEO en tweette hij “throw a dogecoin to ur witcher“. De tweet werd kort daarna weer verwijderd.
De eerdere uitspraken van Musk omtrent Bitcoin en cryptocurrencies zijn nogal vreemd geweest. Zo tweette hij “Cryptocurrency is my safe word” en voegde daar later aan toe “Bitcoin is not my safe word“.

🚀 Alle Nederlanders krijgen 1.5 miljoen PEPE gratis van Nederlands platform
  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Dogecoin

Dogecoin (DOGE) is een cryptocurrency die als grap werd ontwikkeld door Billy Markus en Jackson Palmer. Ondanks het feit dat Dogecoin voor de lol werd ontworpen ging de coin al gauw een eigen leven leiden. Met een Japanse Shiba hond als mascotte en een eigen taaltje werd Dogecoin met open armen door het internet ontvangen.
Onze analist Michiel bespeurt wat bullish signalen op de lagere tijdframes, maar volume is daarbij erg belangrijk! Bekijk zijn wekelijkse koersupdate op video die gisteren verscheen!
David heeft zondag zijn technische bitcoin-analyse gepubliceerd. In deze editie beschrijft hij uitgebreid de huidige stand van zaken en de mogelijke scenario’s voor de toekomst in een markt die gemengde signalen afgeeft. Mis ‘m niet!

Deel dit artikel
Timo Bult

Eindredacteur Timo kwam, nadat hij in de begindagen van cryptocurrency er al wat van mee meekreeg, voor het eerst echt in aanraking met de achterliggende blockchain-technologie toen hij voor een groot Fins accountancybedrijf onderzoek deed naar de toepasbaarheid van blockchain voor financiële bedrijven. Later schreef hij zijn Master’s thesis over NFT’s in games.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie