Bitcoin (BTC) koersvideo van Michiel: Bullish signalen? Let op volume!

Goedemorgen! Bitcoin (BTC) heeft absoluut wat bullish signalen op de lagere tijdframes. Mochten de bulls de prijs over de 200 dagen moving average (MA) van de dagelijkse grafiek weten te duwen, dan zit er meer upside in de beweging. Volume is daarbij erg belangrijk, want bij gebrek daaraan is het waarschijnlijk een volgende bull trap. Anderzijds is de fut er bij de bears er een beetje uit en lijkt, in ieder geval short term, de downside vrij gelimiteerd. De zone rond de $8.000 staat nog steeds als interesse zone mochten we een laatste spike omlaag krijgen.

Klik hierboven op de video om de koersupdate van Michiel te bekijken! Meer gratis video’s bekijken? Surf dan naar ons YouTube-kanaal. Abonneer je op ons kanaal en mis niets! Meediscussiëren? Join dan ons gratis Telegramkanaal!

Vorige week beschreef David nog dat geduld goud was en dat bleek maar weer eens waar, want terwijl de koers van bitcoin vorige week nog aan een dun draadje hing rond de $9.700 ten tijde van zijn vorige column staat de koers van bitcoin nu ruim $1.000 lager op $8.630. Hoe ziet de markt er nu uit? David bespreekt het weer uitgebreid in zijn nieuwe column: Gemengde signalen!Advertentie

Wil je meer van Michiel lezen, horen en zien? Surf dan naar members.crypto-insiders.nl voor onze meest waardevolle content. Denk aan koersupdates, trading signals, educatieve video’s, geschreven uitleg, Ask Me Anything-sessies en meer! Maak nu een lidmaatschap vanaf €27,50 per maand aan en probeer de eerste 30 dagen gratis! Bekijk hieronder een voorproefje:

Advertentie
Ad
Ad
SATOS
Reviewed
€5.730,29 Kopen
1
1
Bitvavo
Reviewed
€5.644,00 Kopen
2
2
Coinmerce
Reviewed
€5.673,19 Kopen
3
3
Litebit
Reviewed
€5.690,52 Kopen
4
4
Bitonic
Reviewed
€5.691,05 Kopen
5
5
Anycoin Direct
Reviewed
€5.718,88 Kopen
Laatste nieuws