EOS_blockchain_werkt_weer_na_pauze_van_zaterdag

EOS-blockchain werkt weer na “pauze” van zaterdag

0

De onlangs gelanceerde EOS-blockchain werd zondag 17 juni, na het “pauzeren” wegens technische problemen op zaterdag, hervat, volgens de EOS-netwerk monitor.

De EOS-netwerk monitor laat momenteel zien dat EOS block producers (BP’s), het equivalent van miners op de Bitcoin-blockchain, nu weer aan het “produceren” zijn.

Zaterdag meldden meerdere bronnen een probleem met het EOS-Mainnet, of -blockchain, die ertoe leidde dat netwerk-operaties minder dan 48 uur nadat het officieel live ging, “bevroren”. De blockchain ging live, net iets minder dan een week nadat kandidaten om EOS BP’s te worden daarvoor gestemd hadden op zaterdag 9 juni.

Een kanaal van Telegram gewijd aan het volgen van de status van het Mainnet van EOS, meldde zaterdag dat na de pauze block producers en “veel standby-nodes” een conference call hadden om het probleem te detecteren en op te lossen. Ongeveer vier uur later meldde het Telegram-kanaal dat het Mainnet live was.

Met betrekking tot de “pauze” van zaterdag, tweette Dogecoin-maker en crypto-commentator Jackson Palmer dat de situatie “het moeilijk maakte om niet kritisch te zijn” op het goed gefinancierde EOS-protocol en de gemeenschap die het ondersteunt.

Jackson_palmer_tweet_EOS

Op 1 juni voltooide EOS haar een jaar durende initial coin offering (ICO), waarmee naar schatting $4 miljard werd opgehaald en het ‘s werelds grootste ICO tot nu toe werd. EOS is momenteel de op vijf na grootste cryptocurrency met een beurswaarde van 9,4 miljard, volgens CoinMarketCap. De coin wordt momenteel verhandeld tegen $10,24.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Laatste nieuws