Home Nieuws Altcoin nieuws EOS doet reeks aankondigingen, maar de markt is niet onder de indruk

EOS doet reeks aankondigingen, maar de markt is niet onder de indruk

- Advertentie -

Zoals eerder gelezen kon worden op Crypto Insiders zou EOS op 1 juni iets heel groots bekend gaan maken. Gisteren was het dan eindelijk zover. Dit is wat EOS bekendmaakte aan zijn community.

Allereerst maakten EOS en Block.one bekend dat EOS wordt toegevoegd aan Coinbase Earn. Dit is een educatief platform waarop mensen uit meer dan 100 landen kunnen leren over cryptocurrencies zoals ZCash, Stellar Lumens (XLM) en nu dus ook EOS.

Het bijzondere aan dit platform is dat gebruikers in ruil voor de tijd die ze spenderen aan het leren over cryptocurrencies, de cryptocurrencies zelf als beloning ontvangen. Het uiteindelijke doel van Coinbase Earn is om mensen meer bewust te maken van de mogelijkheden van cryptocurrencies om zo uiteindelijk de adoptie ervan te kunnen stimuleren.

Vervolgens maakte Dan Larimer, CTO van Block.one, bekent dat het bedrijf aan EOS VM werkt. Dit nieuwe protocol zal de blockchain van EOS 12 keer sneller maken. Dit zal er uiteindelijk voor gaan zorgen dat er meer gedecentraliseerde applicaties (dApps) ontwikkeld kunnen worden op het platform, aldus Larimer.

De grootste aankondiging van gisteren was echter Voice. Voice is een social media-platform dat bovenop de EOS blockchain wordt gebouwd. Zo legt CEO Brendan Blumer uit:

Social media is gemaakt om gebruikers te gebruiken. Op dit moment zijn het de bedrijven en niet de gebruikers die de vruchten ervan plukken. Ze verkopen onze gegevens aan de hoogste bieder en overspoelen onze feeds met verborgen agenda’s … We maken gebruik van de EOS-blockchain om een social-mediaplatform te creëren dat meer is afgestemd op de wereld … De waarde van goede content wordt verspreid om de community te ondersteunen.

Na de aankondigingen zakte de EOS prijs aanzienlijk. Op het moment van schrijven staat de altcoin met ruim 5% in de min. De community leek voor het grootste gedeelte niet onder de indruk te zijn van de aankondigingen, en aangezien de koers met 40% steeg na de tweet dat er een grote aankondiging gedaan zal gaan worden op 1 juni, is het niet zo gek dat de koers nu enigszins corrigeert.

Heb je de laatste wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse van Crypto Insider David gemist? Klik hier om deze alsnog te lezen!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Laatste nieuws
Expert analyses

Bitcoin koers gaat hard! All time high voor het grijpen?

Wat is het toch een feestje om elke week verslag te mogen doen van de ongelooflijke sprongen van de bitcoin koers. Hebben we nog...