Timo Bult Timo Bult
27/03/2019 09:57 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 27/03/2019 09:57

Herstel op de crypto markt: Alleen maar groene cijfers in de top 10, EOS +11%

icon-altcoins
Altcoin nieuws
herstel_op_de_crypto_markt_alleen_maar_groene_cijfers_in_de_top_10_EOS_11_procent_in_de_plus

Terwijl de crypto markt er gisteren nog rood uitzag, met over het algemeen slechts kleine dalingen en consoliderende cryptocurrencies, braken de meeste koersen afgelopen nacht weer uit. De top 10 toont op dit moment alleen maar groene cijfers: Bitcoin (BTC) +2,3%, Bitcoin Cash (BCH) +5,9% en als opvallendste stijger EOS met +11,37%. In dit artikel kijken we kort naar de koersen van ethereum (ETH), Ripple (XRP) en EOS.

Toncoin stijgt hard tot nieuw prijsrecord: de 3 belangrijkste redenen
  • icon-altcoins
    Altcoin nieuws

Ethereum (ETH)

Ethereum (ETH) zat de afgelopen dagen in een lichte neerwaartse trend maar maakte deze verliezen afgelopen nacht weer goed. Op dit moment is de op een na grootste cryptocurrency op basis van marktkapitalisatie $138,95 waard met een stijging van 3,06%.
Er vormde zich de afgelopen dagen een duidelijke bearish trendlijn, maar de koers brak daar dus afgelopen nacht bovenuit. Op dit moment consolideert ETH rond de resistance op $139. Een uitbraak boven dit prijsniveau zou voor een stijging naar de resistance op $145 kunnen zorgen. Mocht het de bulls niet lukken, dan liggen de supports op $138 en $137.

Advertentie

Ripple (XRP)

Voor Ripple (XRP) geldt hetzelfde; de afgelopen dagen nam de altcoin langzaam maar zeker af in waarde. Het vormde zelfs een nieuwe weekly low op $0,2985. Op dit moment is XRP $0,3091 waard met een stijging van 2,33%.
De bulls maakten na het vormen van de weekly low weer hun intrede. Ze wisten door de resistances op $0,3060 en $0,3080 te breken. Belangrijke prijsniveaus om op dit moment in de gaten te houden zijn de resistances op $0,3115 en $0,3120. Aan de onderkant liggen de supports op $0,3080 en de bearish trendlijn die het de afgelopen dagen vormde.

Start gratis met crypto 📈: Alle Nederlanders krijgen in april gratis crypto
  • Advertentie
  • Bitvavo

EOS

En dan ten slotte EOS, een van de succesvolste cryptocurrencies dit jaar. Eind januari van dit jaar betaalde je voor 1 EOS nog $2,22, nu is dat $4,07. Bijna een verdubbeling dus! In de afgelopen 24 uur steeg de waarde van EOS daarnaast met maar liefst 11,37%.
De plotselinge stijging is het gevolg van zowel een uitbraak uit een patroon op de 4-uurs grafiek, als nieuws dat Block.one 25 maart bekendmaakte. Volgens de ontwikkelaar van EOS wordt er op 1 juni een zeer belangrijke aankondiging gedaan.


Voor nu lijkt EOS een resistance op $4,10 tegen te zijn gekomen. Aan de onderzijde ligt er een belangrijke support op $3,67. EOS lijkt nu echter te consolideren rond dat resistance niveau op $4,10.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter.
Deel dit artikel
Timo Bult

Eindredacteur Timo kwam, nadat hij in de begindagen van cryptocurrency er al wat van mee meekreeg, voor het eerst echt in aanraking met de achterliggende blockchain-technologie toen hij voor een groot Fins accountancybedrijf onderzoek deed naar de toepasbaarheid van blockchain voor financiële bedrijven. Later schreef hij zijn Master’s thesis over NFT’s in games.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie