Bitcoin kopen? Eerste €1.000 zonder commissie Bitvavo

EOS nog steeds op de eerste plek van Chinese blockchain-ranglijst

Elke maand publiceert het Chinese Centre for Information and Industry Development (CCID) een ranglijst voor cryptocurrencies. Op 24 januari werd de lijst voor januari gepubliceerd, en EOS is alweer de aanvoerder van de lijst.

De CCID Global Public Chain Technology Evaluation Index wordt gesponsord door de Chinese overheid. Elke maand beoordeelt het CCID cryptocurrencies op basis van verschillende factoren, en bepaalt vervolgens onder andere de potentie van de crypto. De recent gepubliceerde lijst is de negende lijst die het CCID uitbrengt.

- Advertentie -

Deze maand is EOS wederom koploper en dit is al het geval sinds juni 2018. Ethereum staat op de tweede plek, en de grootste cryptocurrency qua marktkapitalisatie. Bitcoin is pas op de 15e plek te vinden.

Onlangs werd bekend dat EOS geverifieerde transacties zou hebben teruggedraaid, iets wat in de crypto-industrie wordt gezien als een grote zonde. Toch voert de crypto die het schaalbaarheidsprobleem probeert te tackelen nog steeds de lijst aan.

Ethereum bezette vorige maand ook al de tweede plek. Het feit dat de ontwikkelaars de aankomende hard fork Constantinople uitstelden, veranderde niets aan de beoordeling van de crypto.

Hieronder vind je de volledige lijst voor januari:

EOS_nog_steeds_op_de_eerste_plek_van_chinese_blockchain-ranglijst_lijst

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€8.307,00 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€8.353,08 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€8.370,74 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.379,32 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€8.418,84 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: De makkelijkste route

Krijgen we dan echt de makkelijkste route voorgeschoteld? Zal bitcoins uptrend zo eenvoudig gestopt worden? Het leek/lijkt te mooi om waar te zijn. De...

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: De makkelijkste route

0
Krijgen we dan echt de makkelijkste route voorgeschoteld? Zal bitcoins uptrend zo eenvoudig gestopt worden? Het leek/lijkt te mooi om waar te zijn. De koers van bitcoin komt al een week niet meer door die weerstand van de $9.300 heen. Waar we onophoudelijk fake-outs hadden omhoog en omlaag, gaan...