Roy van Krieken Roy van Krieken
22/04/2021 18:15 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 22/04/2021 18:15

‘Ethereum Killers’ kunnen nog geen deuk in ETH slaan, aldus analisten Weiss Crypto

icon-altcoins
Altcoin nieuws
Ethereum Killers kunnen nog deuk in ETH slaan, aldus analisten Weiss Crypto

Foto: leksiv/Shutterstock

Ondanks dat ethereum (ETH)gas fees’ de spuigaten uitliepen de afgelopen maanden is het geen enkel concurrerend project gelukt om Ethereum van de troon te stoten, zo stelt ratingbureau Weiss Crypto.

Een marktanalyse van Weiss Crypto op ethereum is positief en stelt dat Ethereum uitstekend is hersteld van de vierde correctie deze markt cyclus. Weiss Crypto stelt dat ondanks dat bitcoin (BTC) niet per se een goede dag had gisteren, Ethereum dat wel had. Ethereum bereikte in de loop van de dag zelfs een prijspunt van boven de $2.400. Volgens Weiss Crypto laat ethereum hier veel kracht zien en is de prijsactie van ethereum een erg positief teken voor het huidige altcoin klimaat en de nabije toekomst van altcoin investeringen. Weiss Crypto zet in ieder geval dubbel in op een alt-season op dit moment.

Nog geen Ethereum ‘killers’

Het ratingbureau claimt erg sceptisch te zijn over zogenaamde ‘Ethereum Killers’ en gelooft niet dat, ondanks dat er veel nieuwe rivaliserende projecten opduiken, geen enkel project in staat is om Ethereum daadwerkelijk van de troon te stoten. Op 21 april tweette Weiss Crypto dat ze erg sceptisch waren over een dergelijke eventuele ontwikkeling.

Volgens Crypto Weiss komen veel rivalen van Ethereum niet eens in de buurt van Ethereum en is de enige hoop voor dergelijke projecten een affiliatie met Ethereum zelf. Bekende en populaire rivaliserende projecten zoals EOS (EOS) en NEO (NEO) hebben niet voldaan aan de verwachtingen en kwamen niet in de buurt van een heuse ‘Ethereum killer’ status.

De grootste rivaal van Ethereum op dit moment is Binance Smart Chain (BSC), maar zelfs dit project begon tekenen van overbelasting te vertonen na verhoogde vraag en interesse in het project. Volgens onderzoekers van SIMETRI bestaat er een kans dat BSC in de voetsporen van EOS gaat treden. Als BSC niet de problemen met het project op de korte termijn oplost bestaat de kans dat het dezelfde kant op gaat als alle ‘Ethereum killers’ die het voorgingen.

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
Man wint €314 miljoen maar kan fluiten naar fortuin, loterij weigert uitbetaling
Man wint €314 miljoen in loterij maar kan fluiten naar fortuin
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Bitcoin dit jaar naar $150.000, financieel expert legt uit waarom
Bitcoin ontploft en trekt de hele cryptomarkt mee omhoog
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Bitcoin's nieuwe record is historisch signaal voor verdere stijging
Gloednieuwe crypto schiet door het dak en stijgt 1100% & trekt aandacht
Advertentie
Advertentie