Koop nu het goedkoopst bitcoin bij Bitvavo

“Ethereum zou blockchain net zo mainstream als het internet kunnen maken”

Jeremy Allaire, CEO van de, mede door Goldman Sachs gefinancierde, cryptocurrency-exchange Circle, is ervan overtuigd dat het gebruik van blockchain-technologie en crypto net zo conventioneel wordt als het internet nu is. In Allaire’s optiek zal het gemak waarmee smart contracts, decentralized apps (DApps) en zelfs andere digitale tokens gebouwd worden, van groot belang zijn bij het aan de man brengen van distributed ledger technology bij het grote publiek.

Tijdens een interview met CNBC benadrukte de mede-oprichter van Circle dat blockchains, zoals die van Bitcoin en met name die van Ethereum de basis van vandaag zijn waarop futuristische applicaties, die zich richten op transparantie en mainstream gebruik, worden gebouwd:

Een van de dingen die vorig jaar de cryptomarkt echt versterkt hebben, was eigenlijk dat met name Ethereum een soort plek creëerde waar je apps bovenop kon bouwen. Je zou er nieuwe tokens op uit kunnen geven met behulp van de smart contract technologie.

- Advertentie -

Ethereum is de naam van het platform dat aan de wieg stond van de cryptocurrency Ether (ETH). Het bedrijf creëerde een blockchain-platform, waarop applicaties gebouwd konden worden. Ether werd als eerst gelanceerd als een inzamelingsactie om het platform verder te ontwikkelen.

En dat was volgens Allaire precies het moment, dat initial coin offerings (ICO’s) als paddestoelen uit de grond schoten, als een manier om fondsen te werven voor cryptocurrency-ondernemingen. Destijds in 2017 haalden de ICO’s $3,8 miljard op (wat veel lijkt, maar nog geen zeven maanden van 2018 ligt dit bedrag al op $12,4 miljard).

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.276,40 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.089,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.113,10 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€11.141,90 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€11.181,10 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.090,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.113,10 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€11.141,90 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.181,10 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€11.276,40 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers zal flink door bulls moeten worden verdedigd!

Hoeveel nieuws is er in een paar uur te verwerken? BitMEX zit in de problemen na zware aanklachten van de Amerikaanse toezichthouder (CFTC) en...