Wessel Kersting Wessel Kersting
29/12/2021 12:52 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 07/09/2023 21:31

EWT koers-analyse: Koers stijgt met 11%, wat nu?

icon-altcoins
Altcoin nieuws
EWT koers-analyse: Koers stijgt met 11%, wat nu?

Foto: Belozersky/Shutterstock.com

Hoewel de hele markt harde klappen heeft gekregen zijn er nog een aantal coins die wel groene cijfers tonen. Een daarvan is Energy Web Token (EWT). Deze coin is in de afgelopen 24 uur met ongeveer 11% gestegen. In de afgelopen zeven dagen wist de koers met 2% omhoog te gaan. Door de stijging staat EWT op de 176e plaats op basis van marktwaarde.

*Dit is een gratis premium artikel; bevalt dit artikel? Onze redactie publiceert dagelijks drie tot vier premium koers-analyses zoals deze van verschillende mid marketcap cryptocurrencies. Wil je volledig op de hoogte blijven van kansen in de cryptomarkt? Meld je dan gratis aan*

Ethereum hacker stuurt $62,8 miljoen terug naar oud werkgever uit angst
  • icon-altcoins
    Altcoin nieuws

Wat is Energy Web Token?

Energy Web Token (EWT) is de token van de Energy Web Chain. Dit is een op blockchain gebaseerde virtual machine die is ontworpen om het ontwikkelen van applicaties binnen de energie sector te stimuleren en ondersteunen. De Energy Web Foundation is een non-profit organisatie die achter de Energy Web Token zit. EWT probeert een zeker vorm van diversiteit te brengen naar de energiesector door ontwikkelaars de mogelijkheid te geven om decentralized applications (DApps) te bouwen. 

Advertentie

Waarom stijgt EWT in waarde?

De stijging zou te maken kunnen hebben met dit bericht dat het project op LinkedIn heeft gepost. Hierin geven ze aan dat ze in 2022 gaan samenwerken met de top Europese TSOs/DSOs, industry, en research instituten om de data space van de EU vast te stellen. 

EWT zal meedoen aan het OMEGA-X project in samenwerking met de Europese Commissie. Dit is natuurlijk erg goed nieuws voor de token aangezien deze samenwerking in essentie betekent dat het project serieus wordt genomen door een erg grote officiële instantie. Wat er verder uit het project komt en of dit invloed zal hebben op de naamsbekendheid of de koers van het project is nog onduidelijk.

Technische analyse

EWT wordt verhandeld binnen deze neerwaartse driehoek. Hierbij blijven de bodems vrijwel gelijk maar nemen de pieken af. De bovenkant van de driehoek. Dit zou pas een mooie koop zijn als de koers terugkomt naar de supportlijn. Een sterke support is over het algemeen een goed instapmoment. Een eerste target zou hier dan kunnen liggen op de retest van de bovenkant van het kanaal. 

Wat zijn de verwachtingen voor de komende periode?

De cryptocurrency markt ontwikkelt zich momenteel razendsnel en is continu in beweging. Om deze reden communiceren onze analisten gedurende de dag meerdere updates en analyses in ons Discord kanaal voor leden. Klik hier om te leren hoe je je voor dit kanaal kunt aanmelden en wat je van ons kunt verwachten.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Bitcoin's nieuwe record is historisch signaal voor verdere stijging
Gloednieuwe crypto schiet door het dak en stijgt 1100% & trekt aandacht
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Advertentie
Advertentie