excentrieke_cybersecurity_ICO_promotor_lanceert_mcafee_redemption_coin

Excentrieke cybersecurity pionier John Mcafee lanceert “McAfee Redemption Unit”

De excentrieke cybersecurity pionier en initial coin offering (ICO) promotor John McAfee beweert dat hij een fysieke cryptocurrency gaat releasen met de naam “McAfee Redemption Unit” (MRU)

De valuta, die op Twitter werd aangekondigd en bevestigd door McAfee zelf na een interview met Crypto-News India, blijkt los te staan van de McAfee Coin, welke vorig jaar gelanceerd werd. Laatstgenoemde cryptocurrency project heeft geen werkende website meer in de lucht.

De fysieke biljetten komen in zeven varianten, met een waarde van 1 tot 5 MRU’s. Vier van de biljetten hebben afbeeldingen van McAfee in verschillende stadia van uitkleden. Er is zelfs een biljet waarop McAfee staat afgebeeld met een witte neus en omringd door vrouwen. De overige drie biljetten hebben afbeeldingen van Bitmain oprichter Jihan Wu, cryptocurrency ondernemer Brock Pierce en Bitcoin.com-eigenaar Roger Ver. Het is nog niet duidelijk of deze individuen hier toestemming voor hebben gegeven.

Advertentie

Volgens McAfee zal de cryptocurrency verbonden zijn aan een blockchain die er voor zorgt dat handelaren met MRU dit om kunnen zetten in fiat geld. Elke MRU zal een initiele waarde hebben van $9,95 en kan uitgekeerd worden na een ontmoeting van 1 minuut met McAfee. Er wordt een circulatie gehanteerd van 6.050.000 MRU en een market cap van $60,2 miljoen.

Er vanuit gaande dat de 72-jarige McAfee 10 uur per dag reserveert om MRU handelaren te ontmoeten, dan zou het bijna 28 jaar duren voordat het hem zou lukken. Gezien zijn leeftijd en levenswijze zijn de verwachtingen laag. In het geval van McAfee’s voortijdige dood worden MRU handelaren niet gecompenseerd.

Toen McAfee werd gevraagd waarom het proces zo moeilijk zou zijn antwoordde hij het volgende:

We hebben met opzet de verlossing zo duur gemaakt. Mijn followers zijn enorm loyaal en ik weet zeker dat velen hun tijd en geld hierin zullen steken om tijd met mij te kunnen doorbrengen. Kijk straks wat dit zal doen met de fundamentele waarde van elke redemption unit. Als de waarde van een unit ook maar enigszins gebaseerd is op de kosten van verlossing, wat mensen bereid zijn te betalen, dan zal de koers enorm stijgen. Maar het belangrijkste element zit in hoe ik de verkoopkanalen heb gestructureerd. Kan je er nog niet meer over vertellen.

Advertentie
Ad
Ad
SATOS
Reviewed
€14.671,90 Kopen
1
1
Bitvavo
Reviewed
€14.413,90 Kopen
2
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€14.448,20 Kopen
3
3
Litebit
Reviewed
€14.519,80 Kopen
4
4
Bitonic
Reviewed
€14.532,80 Kopen
Laatste nieuws