David van Ineveld David van Ineveld
11/07/2023 18:30 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 11/07/2023 18:30

Fantom naar 0 door hack? Een analyse van de situatie

icon-altcoins
Altcoin nieuws

Foto: Ira Lichi/Shutterstock

Fantom, een van mijn favoriete projecten van dit moment, heeft de laatste weken last van slecht crypto nieuws. Er heeft een hack plaatsgevonden bij Multichain, gevolgd door een flinke phishing scam. Dit heeft ertoe geleid dat gedupeerden nog meer crypto zijn verloren.

🎁 Deze week: Handel je eerste €10.000 in crypto helemaal gratis
  • Advertentie
  • Bitvavo

Crypto hack ontcijferd

In mijn nieuwste video bespreek ik de situatie rondom Fantom. Ik leg uit waarom de hack bij Multichain van belang is voor Fantom en wat de gevolgen zijn. Het is een complexe situatie, maar ik doe mijn best om het zo duidelijk mogelijk uit te leggen.

Ik kijk ook naar de toekomst. Ondanks de recente problemen, blijf ik optimistisch over Fantom. Ik geloof in het project en de mensen erachter. Aan het einde van de video bekijk ook tot slot de grafiek van FTM. Hier deel ik mijn analyse van de recente prijsbewegingen en geef mijn visie op wat we in de toekomst kunnen verwachten.

Advertisement

Bitcoin, NFT’s en aandelen

David is sinds 2013 actief met cryptocurrencies. In 2018 werd hij onderdeel van het team van Crypto Insiders waarbij hij wekelijks koersupdates en macro updates deelde. In 2021 is hij naast zijn werkzaamheden als aandeelhouder bij Catena Investments een YouTube-kanaal gestart om zijn kennis en inzichten te delen omtrent het investeren in crypto’s, aandelen, NFT’s en andere assets. Wil je meer weten over zijn visie en inzichten? Volg hem dan op zijn YouTube-kanaal!

Deel dit artikel
David van Ineveld

David is een ervaren investeerder in aandelen, obligaties, derivaten, cryptocurrencies en NFT’s. Tevens is David aandeelhouder van de Amsterdamse Investeringsmaatschappij Catena Investments en een groot voorstander van een schuldenvrij leven, een fysiek gezonde levensstijl en het beleven van zoveel mogelijk avonturen. Overdreven lekker leven is zijn motto! Op zijn YouTube kanaal (David van Ineveld) deelt hij zijn kennis, inzichten en ervaring omtrent het investeren, maar ook over andere onderwerpen waar hij dagelijks veel mee bezig is en waar hij het eindeloos lang over kan hebben! Daarnaast kun je David ook volgen op Instagram @davidvanineveld. David deelt een tot twee keer per week een video dus vergeet je niet te abonneren op zijn kanaal zodat je altijd als eerste op de hoogte bent van een nieuwe upload. Het is een goede investering 😉

Net binnen
Trending
goudkoorts-man-vindt-klomp-goud-goldrepublic
Man vindt enorme goudklomp van 4,6kg en slaat de jackpot
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
Wat had een €1.000 bitcoin investering in januari je nu opgeleverd?
Wat had een €1.000 bitcoin investering in januari je nu opgeleverd?
crypto-belasting-toezicht
Nederlandse crypto houders opgelet: Belastingdienst gaat strenger optreden
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
Advertisement
Advertisement