Bitcoin kopen? Eerste €1.000 zonder commissie Bitvavo

Filipijnse bokser Manny Pacquiao komt met eigen cryptocurrency

De nieuwe cryptocurrency van de Filipijnse bokser Manny Pacquiao kan tegen het einde van het jaar mogelijk al worden uitgebracht. Het nieuws komt via het in Singapore gebaseerde Global Crypto Offering Exchange (GCOX) hoofd van communicatie, Evan Ngow. Crypto Insiders had afgelopen juni een interview met GCOX op Money20/20.

GCOX leidt de uitgave van de Pac Tokens, een cryptocurrency die gebaseerd is op de populariteit van de bokser. Ngow liet weten dat de enige drempel nu nog de afronding is van ICO-regulatie door de Filipijnse handelscommissie. Echter verwacht Ngow dat deze regulatie rond het einde van het jaar klaar moet zijn.

- Advertentie -

Via het GCOX blockchain platform zullen beroemdheden hun eigen cryptocurrencies kunnen creëren. Hiermee kunnen fans dan toegang verkrijgen tot exclusieve content wat verkocht zal worden via het GCOX platform. De waarde van de tokens zal gebaseerd zijn op de populariteit van de beroemdheden, wat een objectieve index van populariteit teweeg zal stellen, aldus GCOX.

Manny Pacquiao is op dit moment ook bezig als ‘beroemdheid-ambassadeur’ voor het GCOX platform. Naast dat het bedrijf werkt aan Pacquiao’s Pac Token wordt er ook gewerkt aan een token launch voor de Amerikaanse zanger Jason Derulo en de Engelse voetballer Michael Owen. Volgens de website van GCOX zijn zowel Pacquiao en Owen investeerders in het bedrijf.

Pacquiao is niet de eerste bokser die zich in de crypto wereld mengt. Zo heeft bokslegende Floyd Mayweather al eerder meerdere ICO’s ondersteund, terwijl hall of fame bokser Evander Holyfield zich inliet met een ICO die later een ‘cease-and-desist’ order kreeg van de Amerikaanse SEC.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter pagina.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€10.182,40 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€10.046,00 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€10.105,70 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€10.116,20 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€10.046,00 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€10.105,70 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€10.116,20 Kopen
3
SATOS
Reviewed
€10.182,40 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin bulletin: Waarom ik iedere maand bitcoin koop

Mijn bitcoin-avontuur begon enkele jaren geleden met het idee om heel snel veel geld te verdienen. Wat het precies was wist ik eigenlijk niet,...