Roan Egberts Roan Egberts
30/05/2024 15:12 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 30/05/2024 12:32

Fusie van 3 grote AI-crypto tot supermunt krijgt lanceerdatum

SingularityNET-AGIX Fetch.ai-FET Ocean Protocol-OCEAN more-coins-icon
icon-altcoins
Altcoin nieuws
Fusie van 3 grote AI-crypto tot supermunt krijgt lanceerdatum

Foto: IM Imagery/Shutterstock

Een maand geleden kon je op Crypto Insiders lezen dat de fusie van drie grote artificial intelligence (AI) cryptoprojecten was goedgekeurd.

Nu hebben de drie AI-platforms aangekondigd op welke dag de tokenfusie zal plaatsvinden. In dit artikel lees je ook wat je moet doen als je in bezit bent van één of meerdere AI-tokens.

🚀 Alle Nederlanders krijgen 750.000 PEPE gratis van Nederlands platform
  • Advertentie
  • Anycoin Direct

AI-token fusie op 11 en 13 juni 2024

Drie grote AI-cryptoprojecten zullen fuseren tot een grote cryptomunt: Fetch.ai (FET), SingularityNET (AGIX) en Ocean Protocol (OCEAN). De nieuwe naam van deze token wordt Artificial Superintelligence Alliance (ASI).

Als eerst zal FET worden omgezet van naar ASI op 11 juni 2024. Twee dagen later zijn de andere twee AI-tokens aan de beurt. AGIX en OCEAN zullen op 13 juni 2024 de tokenfusie voltooien.

Ben Goertzel, CEO van ASI, zegt het volgende over de tokenfusie:

“Deze fusie maakt de weg vrij voor een nieuw tijdperk in AI, waarbij we onze krachten bundelen om ongekende vooruitgang te boeken. Het ASI-token dient als symbool en een praktisch hulpmiddel voor onze gedeelde zoektocht om geavanceerde AI, blockchain en gedecentraliseerd bestuur te benutten om snel en effectief richting een verbazingwekkende toekomst voor iedereen te gaan.”

Advertentie

Wat moet je doen als je FET, OCEAN of AGIX bezit?

Wanneer je FET-, OCEAN- en/of AGIX-tokens op een exchange bezit, worden deze automatisch gelabeld als ASI-tokens. Jij hoeft hier dus niks voor te doen. Let wel op dat voor FET dit twee dagen eerder gebeurt dan voor OCEAN en AGIX. Raak dus niet in paniek en let op dat je tokens een andere naam krijgen: ASI.

Let ook goed op dat je geen stortingen doet van FET-, OCEAN- en/of AGIX-tokens na de conversie. De exchanges verwijderen na de conversie de tickers FET, OCEAN en AGIX van hun platformen. Wanneer je dit toch doet, kunnen de drie AI-cryptoprojecten niet garanderen dat de tokens beschikbaar zijn of alsnog omgezet kunnen worden naar ASI.

Einde Bitcoin bullmarkt? Tether verbod in EU? Dit en meer cryptonieuws
Einde Bitcoin bullmarkt? Tether verbod in EU? Dit en meer cryptonieuws

Wat moet je doen als je AI-tokens op een wallet bezit?

Beheer jij FET-, OCEAN- en/of AGIX-tokens in een eigen wallet, dan moet je even goed opletten. Je kunt de tokens inwisselen, na de voltooiing op 13 juni, tegen een vaste wisselkoers voor de ASI-token.

Het mechanisme voor het omwisselen van FET-tokens naar ASI wordt geopend met een conversiepercentage van 1:1. Het omwisselen van AGIX-tokens naar $ASI wordt gedaan met een conversiepercentage van 0,433350:1. Het omwisselen van OCEAN-tokens naar ASI wordt geopend met een conversiepercentage van 0,433226:1.

Het mechanisme is voor onbepaalde tijd beschikbaar, dus je hoeft je niet te haasten. Dit is vooral interessant voor bezitters die hun tokens hebben vergrendeld voor een lange tijd. Deze groep kan zijn tokens namelijk niet inwisselen voordat ze ontgrendeld worden.

Altijd een stap voor blijven? Sluit je aan bij onze Discord-community met meer dan 12.000 leden. Bespreek de laatste crypto-trends en verwachtingen en blijf op de hoogte van alle verdere ontwikkelingen. Doe mee!

Deel dit artikel
Roan Egberts

In 2021 kwam Roan in aanraking met de wereld van cryptocurrencies en deed hij ook zijn eerste crypto-investeringen. Roan is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en volgt dan ook een financiële opleiding op Hogeschool Saxion. Momenteel volgt hij een minor in “Blockchain”. Met deze minor wil hij zijn kennis vergroten op het gebied van blockchain-technologie. Tot slot is Roan actief in het telegramkanaal van Crypto Insiders als beheerder, dus wie weet kom je hem daar ook tegen!

Net binnen
Trending
Crypto-token crasht, grootste bezitter verkoopt alles wat hij heeft
Crypto-token crasht, grootste bezitter verkoopt alles wat hij heeft
Bitcoin koers in de zomer op nieuw record? Handelaren zijn hoopvol
Honderden Nederlanders volgen crypto-strategie op Bitvavo en halen 90% winst
Bitcoin flash crash veroorzaakt enorme liquidatie van $1+ miljard
Cryptomunt klapt 80% naar beneden nadat hacker extra tokens maakt
Dit is de reden waarom de bitcoin koers steeds verder zakt
Dit is de reden waarom de bitcoin koers steeds verder zakt
Bitcoin crasht opnieuw na geruchten over Israëlische tegenaanval
Tot deze koers kan bitcoin gaan dalen volgens analisten
Advertentie

Trending Altcoin nieuws

Crypto Ontbijt: Altcoins & Trump crash, Bitcoin-ETF uitstroom zet door
Populaire meme crypto verliest plotseling 99% van zijn waarde
Crypto-token crasht, grootste bezitter verkoopt alles wat hij heeft
Crypto-token crasht, grootste bezitter verkoopt alles wat hij heeft
Zeldzaam Bitcoin signaal wijst op koersstijging naar 180.000 dollar
Nieuwe crypto knalt bijna 1.200% omhoog na notering op Bybit
Advertentie