Ga met de Alpine Fan Token via Binance naar F1-feestje in België

icon-altcoins
Altcoin nieuws

Foto: Shutterstock/Jay Hirano Photography

Er is nogal wat overlap tussen het investeren in cryptocurrencies en Formule 1-racen. Het zit beide vol met risico, en dat is precies wat het zo spannend en leuk maakt. Het Alpine F1-team brengt de twee bij elkaar met de Alpine Fan Token. Hiermee kun je onder meer binnenkort naar een speciaal feestje voor fans in België.

Feestje tijdens F1-race in Luik

Op crypto-handelsplatform Binance loopt een actie, waarmee je naar dit feestje kunt. Het vindt plaats op 28 augustus, dus komende zondag, in het Belgische Luik. De organisatoren houden wel van wat adrenaline, je kunt namelijk betalen met de Alpine Fan Token (ticker: ALPINE).

Deze fan token is begin vorig jaar opgezet op de Binance Smart Chain (BSC), vandaar dat je de token ook met name op Binance kunt aanschaffen. Slechts één ALPINE-token geeft je al toegang tot het feestje. Op het moment van schrijven kost de coin ongeveer 4,2 euro. Je kunt ook ‘gewoon’ betalen, dan ben je 5 euro kwijt.

Verder staat er ook de Alpine A522 Formule 1 wagen ook op het feestje om te bewonderen en om selfies mee te maken. Er staat een uitgebreide racingsimulator, waarmee je kunt ervaren hoe het is om in een F1-auto te racen. Het feestje begint om 2 uur, precies op het moment dat de race begint. Je kunt dus meteen je favoriete team aanmoedigen, die op dat moment uiteraard op het nabije Spa-Francorchamps circuit rijdt.

Het feestje vind je bij de Belgische bioscoop Kinepolis aan de Chaussée de Tongres 200 in Luik. De volledige voorwaarden vind je op de site van Binance.

Fan Tokens in de lift

Alpine’s ‘fan token’ is niet de eerste van zijn soort. Hier zijn zelfs hele blockchain-projecten voor opgericht, zoals Chiliz (CHZ). Hiermee kan elke gemeenschap haar achterban direct bereiken en van de naam een handelsmerk op de blockchain maken. Fans voelen zich hierdoor meer betrokken.

Precies om deze reden werkt FC Barcelona aan een eigen cryptocurrency, en het tekende ook al een deal met Chiliz voor een token op het Socios-platform. Fan tokens worden steeds meer een ding, dus.

Deel dit artikel
Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie