Roy van Krieken Roy van Krieken
28/05/2024 16:32 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 28/05/2024 10:08

In Nederland populaire crypto mailing dienst komt met verrassing 

icon-altcoins
Altcoin nieuws

Foto: Shutterstock/Ground Picture

Het sentiment op de cryptomarkt kan in een oogwenk omslaan, zo heeft de afgelopen week maar weer eens bewezen. Vorige week bevond de bitcoin (BTC) koers zich nog op glad ijs, en hebben veel crypto-investeerders uit angst hun munten verkocht. Nu de koers weer boven de 70.000 dollar staat is het vertrouwen weer teruggekeerd en durft men weer in te stappen.

Emotioneel handelen resulteert vaak in suboptimale investeringsresultaten. Bij Chainalytics Labs weten ze dit maar al te goed, en gebruiken ze op data gebaseerde modellen om crypto-investeerders vooruit te helpen met het bepalen van welke coins ze kopen, en met het delen van mogelijke koop- en verkoopmomenten.

Lezers van Crypto Insiders kunnen zich nu tijdelijk één maand gratis abonneren op de betaalde email-service. Meld je gratis aan via deze link met de code TRY-PREMIUM.

Verruil emotie voor datagestuurde cryptosignalen

Veel crypto-investeerders zijn geneigd uit emotie te handelen, vooral gezien de snelle en forse prijsbewegingen in de cryptomarkt. Emotioneel handelen kan als negatief worden beschouwd omdat het rationele, strategische besluitvorming kan ondermijnen.

Chainalytics Labs werd twee jaar geleden opgericht uit eigenbelang, om het stukje emotie in te ruilen voor onbevooroordeelde, op data gebaseerde inzichten. Met een verscheidenheid aan tools die blockchain-data doorspitten konden de oprichters optimaal hun eigen crypto portfolio’s samenstellen, en de juiste handelsbeslissingen maken.

Inmiddels navigeren de datagestuurde modellen niet alleen de oprichters door de volatiele cryptomarkt, maar worden tevens duizenden andere crypto-enthousiastelingen geholpen om weloverwogen beslissingen te maken.

Met een unieke mailingdienst geeft Chainalytics Labs op basis van zijn on-chain tools advies over welke munten je zou kunnen kopen, wanneer het onverstandig is om nog bij te kopen, en wanneer je er goed aan doet je crypto’s weer te verkopen. op de markt te dumpen. Door ondersteuning te bieden gegrond in relevante en accurate data wil het analysebedrijf zoveel mogelijk crypto-fanaten langetermijnsucces bieden in de cryptomarkt

Chainalytics abonnementen: ontvang 1 maand gratis

Chainalytics Labs werkt met een abonnementsmodel waar je de keuze hebt tussen een gratis en betaald abonnement. Beiden bieden je een gids voor het bouwen en optimaliseren van een succesvol crypto portfolio.

Met het gratis abonnement ontvang je elke twee weken een e-mail, terwijl bij het betaalde abonnement wekelijks een e-mail in je inbox zit. Het grote verschil tussen beiden is dat je bij het betaalde abonnement directe signalen krijgt wanneer data erop wijst dat de markt oververhit is, en het dus tijd is om winsten te nemen. Deze verkoopsignalen zijn met name gericht op bitcoin.

Ook krijg je toegang tot meer geavanceerde portfolio tools, ontvang je uitgebreidere voorbeeldportfolio’s en krijg je twee extra ondergewaardeerde blockchains voorgeschoteld. Al met al biedt het betaalde abonnement de ultieme begeleiding om je de huidige bullmarkt van zoveel mogelijk winst te verzekeren.

Chainalytics Labs biedt tijdelijk een gratis maand aan voor nieuwe abonnees van het betaalde abonnement met de promotiecode TRY-PREMIUM. Ontdek zelf wat de unieke mailingdienst te bieden heeft, en maximaliseer de kansen die een bullmarkt te bieden heeft.

Ga naar Chainalytics

Altijd een stap voor blijven? Sluit je aan bij onze Discord-community met meer dan 12.000 leden. Bespreek de laatste crypto-trends en verwachtingen en blijf op de hoogte van alle verdere ontwikkelingen. Doe mee!

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy van Krieken is redacteur bij Crypto Insiders sinds april 2021. Met een diploma in geschiedenis van de Universiteit Utrecht, heeft Roy zijn schrijfvaardigheden aangescherpt, wat een natuurlijke overgang naar een schrijfcarrière mogelijk maakte. Zijn interesse in cryptocurrency en blockchain werd gewekt door vrienden en zijn eigen investerings- en tradingervaring. Roy’s specialisaties omvatten macro-economische trends, trading en regulatie. Hij is vastbesloten om betrouwbare en toegankelijke crypto-informatie te bieden en zo bij te dragen aan de mainstream adoptie van cryptocurrency in Nederland.

Net binnen
Trending
bekende-nederlander-verliest-crypto-vermogen-wilfred-genee
Bekende Nederlander verliest vermogen aan Bitcoin, ‘slechtste week ooit’
Dit is hoe iedereen (zonder stress) winst kan maken op de cryptomarkt
Dit is hoe iedereen (zonder stress) winst kan maken op de cryptomarkt
Bitcoin stormt mogelijk op perfect economische scenario af
Bitcoin stormt mogelijk op perfect economisch scenario af
Fetch.ai (FET) kan met 85% exploderen na langverwachte AI-fusie
Fetch.ai (FET) kan met 85% exploderen na langverwachte AI-fusie
Grote leegloop bij bitcoin miners op komst, zegt bankgigant JPMorgan
Bitcoin stijging zal van korte duur zijn, volgens mega-bank
Advertentie

Trending Altcoin nieuws

Afgelopen 2 jaar wekelijks €25 aan solana kopen: het bizarre resultaat
Afgelopen 2 jaar wekelijks €25 aan solana kopen: het bizarre resultaat
Duizenden euro’s winst met €25 per week aan dogecoin - bewezen aanpak
Duizenden euro’s winst met €25 per week aan dogecoin – bewezen aanpak
Waarom BlackRock plots tienduizenden dollars aan meme crypto bezit
Solana memecoin explodeert 7.100%: Experts waarschuwen voor risico’s
Advertentie