Wessel Kersting Wessel Kersting
17/11/2021 14:13 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 07/09/2023 19:28

IOTA (MIOTA) schiet de lucht in na verschillende aankondigingen

icon-altcoins
Altcoin nieuws
IOTA (MIOTA) schiet de lucht in na verschillende aankondigingen

IOTA (MIOTA), een gedistribueerd grootboek en open-source cryptocurrency, is de laatste periode erg druk bezig geweest met het verbeteren van het project. Er staan al een aantal updates op de agenda. Bij de eerste update zal de integratie van multi-asset multiverse centraal staan. De tweede update gaat over het IOTA 2.0 DevNet. Toch heeft de stijging van 20% in de afgelopen 24 uur niet te maken met deze updates, maar met een recentere update van IOTA. Maar over het feit dat IOTA holders nu ook met hun tokens kunnen staken.

Start gratis met crypto 📈: Alle Nederlanders krijgen in april gratis crypto
  • Advertentie
  • Bitvavo

IOTA staking rewards

IOTA-tokenhouders kunnen nu hun IOTA-token inzetten om stakingsbeloningen en token-airdrops te krijgen. De ingezette tokens worden volgens het project ingezet om nieuwe tokens te kunnen lanceren. In ruil voor het beschikbaar stellen van het vermogen, ontvangen de gebruikers beloningen van de nieuw opgezette cryptocurrencies van opkomende netwerken in het IOTA-ecosysteem. Een van de eerste netwerken die door dit systeem uitgegeven zal worden is het Shimmer-netwerk

Toch zagen we gister een flinke dip in prijs. De koers van IOTA schoot omlaag en testte een low van $1,13. De aankondiging dat staken nu mogelijk is op het platform deed wonderen. De koers schoot terug en is op het moment van schrijven 30% hersteld van de dip. De koers is nu druk bezig met het verbreken van de de weerstand tussen $1,45 en $1,52. Na een periode van zijwaartse prijsactie is dit nieuws wel wat de coin nodig had. Mocht dit niveau overtuigend gebroken worden kunnen we alweer wat verder omhoog kijken. De volgende plaatselijke weerstand zou dan liggen op de $1,75 en daarboven rond de $1,98. De laatste van de twee weerstanden zal de lastigste worden. Deze ligt namelijk net onder de mentale weerstand van $2. Het blijkt dat handelaren ronde getallen ook zien als weerstandsniveau. Dit is dus een niveau waar goed op gelet moet worden. Maar mocht IOTA met nog meer updates komen zou zelfs dat niveau niet al te moeilijk moeten zijn!

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin's nieuwe record is historisch signaal voor verdere stijging
Gloednieuwe crypto schiet door het dak en stijgt 1100% & trekt aandacht
Advertentie
Advertentie