Home Nieuws Altcoin nieuws IOTA-prijs stijgt met 17%

IOTA-prijs stijgt met 17%

- Advertentie -

De prijs van IOTA (MIOTA) oversteeg gisteren de gemiddelde dagwinst van andere coins en steeg 17% ten opzichte van woensdag. Het project bracht op 29 mei de bètaversie van de Trinity Wallet uit en heeft het prijs-momentum sindsdien gehandhaafd.

Momenteel staat de IOTA-prijs op $1,77. Sinds 28 mei en de aankondiging van de nieuwe wallet is de waarde van IOTA met meer dan 31% gestegen. Dit is berekend op basis van de handelsprijs van $1,35 op het einde van de dag op 28 mei. IOTA heeft nu een marktwaarde van $4,9 miljard, wat het de 9e grootste cryptocurrency maakt.

De prijsstijging komt te midden van een algemene bullmarkt voor de meeste coins en tokens. De stijging in 24 uur van IOTA steekt echter wel met kop en schouder boven de andere coins in de top 100, die gemiddeld 3-6% stegen, uit.

IOTA_stijgt_met_17_procent_grafiek

Het IOTA-project heeft in razend tempo talrijke partnerschappen opgedaan, naast de voortdurende  ontwikkelingen. Het belangrijkste kenmerk van het project, de “Tangle” is gericht op bedrijven die hun processen en transacties efficiënter en transparanter willen maken, De focus van het project op het aandrijven van de “internet der dingen”-infrastructuur is essentieel bij het verkrijgen van partners.

Eerder op donderdag kondigde IOTA een partnerschap aan met de grootste bank van Noorwegen, Ook werkte IOTA samen met een belangrijke logistieke tak voor de Verenigde Naties.

De Trinity-wallet kan deze oorzaak in het algemeen helpen. Het ontwikkelingsteam zei dat er extra voorzorgsmaatregelen nodig waren om ervoor te zorgen dat de Trinity-wallet eenvoudig te gebruiken was en zoveel mogelijk “gebruikersfouten” ontbeerde. Dit omvatte twee externe beoordelingen en beveiligingsaudits. Dit is belangrijk in een tijd waarin nieuwe crypto-investeerders de ruimte blijven overspoelen en waarin er een veelvuldige frustratie heerst over de complexiteit van exchanges en sleutelbeheer.

Dat gezegd hebbende, valt het nog te bezien of de huidige opwinding over deze partnerschappen en de release van de nieuwe wallet zich vertaalt in aanhoudende prijsondersteuning.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€16.161,00 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€16.211,90 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€16.221,10 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€16.284,10 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€16.449,30 Kopen
Laatste nieuws
Expert analyses

Bitcoin koers gaat hard! All time high voor het grijpen?

Wat is het toch een feestje om elke week verslag te mogen doen van de ongelooflijke sprongen van de bitcoin koers. Hebben we nog...