Wessel Kersting Wessel Kersting
11/11/2021 11:44 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 07/09/2023 19:11

Kadena (KDA) onderweg naar een nieuwe all-time high na een stijging van 7.500%!

icon-altcoins
Altcoin nieuws
Kadena (KDA) onderweg naar een nieuwe all-time high na een stijging van 7.500%!

Hoewel het erop lijkt dat de dump van bitcoin (BTC) het merendeel van de markt met zich mee trekt, zijn er nog enkele cryptocurrencies die groen kleuren in de zee van rood. Een van de top stijgers is Kadena ($KDA). KDA is volgens CoinMarketCap in de afgelopen 24 uur met zo’n 17% gestegen. Slechts Mina en IoTeX deden het beter de afgelopen 24 uur, met een stijging van 23,5% en 42% respectievelijk. Hetgeen dat Kadena zo speciaal maakt het het feit dat de cryptocurrency deze week al 172% is gestegen. Het is ook niet zo gek dat KDA een trending coin is op CoinMarketCap. Kadena is sinds eind juli al bezig met een monsterlijke bullrun. Op 30 juli 2021 lag de koers rond de $0,32. Vandaag de dag handelt de coin rond de $24. Dit is een stijging van ongeveer 7500%! En Kadena lijkt nog lang niet te willen stoppen!

Zoals we op de grafiek van KDA kunnen zien heeft de koers eigenlijk de gehele bullrun amper weerstand gehad. Slechts in augustus rond de $0,80 zagen we dat tot aan begin september een basis werd gelegd door zijwaartse prijsactie. Dit is te verklaren doordat dit niveau de all-time high was in augustus 2020. Toch wisten investeerders dit niveau te doorbreken en de koers schoot in een higher high, higher low patroon door richting de koers die we vandaag de dag zien.

Kadena_grafiek_1

Op het moment van schrijven wordt er hard gewerkt aan het doorbreken van de meest recente all-time high van $25,45. Helaas tot nu toe nog tevergeefs met een dubbele piek net onder de $25. Mocht de all-time high verbroken willen worden, moet de coin toch een toestroom van volume moeten zien. Het volume zwakt nu echter wat af.

Kadena_grafiek_2

Wat had een €500 solana investering 1 jaar geleden je nu opgeleverd?
  • icon-altcoins
    Altcoin nieuws

Waarom is Kadena zo populair?

Maar hoe kan het dat Kadena zo lang en hard stijgt? De stijging heeft drie oorzaken. De eerste factor is de lancering van Wrapped KDA (wKDA) op het Ethereum (ETH) netwerk. Daarnaast heeft de lancering van verschillende non-fungible token (NFT) projecten geholpen, en tot slot is KDA gelist op verschillende exchanges en de mogelijkheid om op die exchanges KDA te staken was een groot succes zoals blijkt uit onderstaande tweet.

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie