David van Ineveld David van Ineveld
02/06/2023 19:00 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 02/06/2023 19:00

Kan je geld verdienen met dogecoin en andere memecoins?

icon-altcoins
Altcoin nieuws

Ik heb weer een nieuwe video voor jullie klaarstaan! In deze video duik ik in de wereld van memecoins, een onderwerp dat momenteel erg hot is in de cryptowereld. Namen als Dogecoin, PEPE en Floki zijn inmiddels bekend en sommige investeerders hebben hiermee honderden euro’s kunnen omzetten in miljoenen.

Start gratis met crypto 📈: Alle Nederlanders krijgen in maart €20,- gratis crypto
  • Advertentie
  • Bitvavo

Wat zijn memecoins zoals Dogecoin?

Maar wat zijn memecoins precies? Wat zijn de kansen en wat zijn de gevaren? Is het verstandig om in memecoins te investeren? En zo ja, wat is de beste manier? Dit en meer bespreek ik in deze video!

We bespreken de oorsprong van memecoins, die begon met Doge, een meme van de hond Shiba. We kijken naar de trends in de cryptowereld, van de tijd van ICO’s en privacy coins tot de huidige populariteit van memecoins.

De verschillende soorten memecoins zoals PEPE en Floki

Ik geef ook een overzicht van de verschillende soorten memecoins, zoals Floki en Pepe, en bespreek hoe je kunt investeren in memecoins. Maar let op, dit is geen financieel advies, het is puur voor educatieve doeleinden.

Dus ben je geïnteresseerd in memecoins en wil je er meer over weten? Bekijk dan zeker mijn video. En vergeet niet om je te abonneren op mijn kanaal voor meer interessante content over crypto en blockchain!

Advertentie

Bitcoin, NFT’s en aandelen

David is sinds 2013 actief met cryptocurrencies. In 2018 werd hij onderdeel van het team van Crypto Insiders waarbij hij wekelijks koersupdates en macro updates deelde. In 2021 is hij naast zijn werkzaamheden als aandeelhouder bij Catena Investments een YouTube-kanaal gestart om zijn kennis en inzichten te delen omtrent het investeren in crypto’s, aandelen, NFT’s en andere assets. Wil je meer weten over zijn visie en inzichten? Volg hem dan op zijn YouTube-kanaal!

Deel dit artikel
David van Ineveld

David is een ervaren investeerder in aandelen, obligaties, derivaten, cryptocurrencies en NFT’s. Tevens is David aandeelhouder van de Amsterdamse Investeringsmaatschappij Catena Investments en een groot voorstander van een schuldenvrij leven, een fysiek gezonde levensstijl en het beleven van zoveel mogelijk avonturen. Overdreven lekker leven is zijn motto! Op zijn YouTube kanaal (David van Ineveld) deelt hij zijn kennis, inzichten en ervaring omtrent het investeren, maar ook over andere onderwerpen waar hij dagelijks veel mee bezig is en waar hij het eindeloos lang over kan hebben! Daarnaast kun je David ook volgen op Instagram @davidvanineveld. David deelt een tot twee keer per week een video dus vergeet je niet te abonneren op zijn kanaal zodat je altijd als eerste op de hoogte bent van een nieuwe upload. Het is een goede investering 😉

Net binnen
Trending
Man wint €314 miljoen maar kan fluiten naar fortuin, loterij weigert uitbetaling
Man wint €314 miljoen in loterij maar kan fluiten naar fortuin
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Zoveel belasting betaal jij in 2024 over €100.000 aan bitcoin
Bitcoin dit jaar naar $150.000, financieel expert legt uit waarom
Bitcoin ontploft en trekt de hele cryptomarkt mee omhoog
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Bitcoin's nieuwe record is historisch signaal voor verdere stijging
Gloednieuwe crypto schiet door het dak en stijgt 1100% & trekt aandacht
Advertentie
Advertentie