Kijk de F1-race op Spa-Francorchamps gratis met Binance en Alpine

icon-altcoins
Altcoin nieuws

Foto: Shutterstock/Sabino Parente

Eerder deze week schreven we dat het BWT Alpine F1-team aankomende zondag een feestje geeft in het Belgische Luik. Hiervoor kun je via Binance de Alpine Fan Token kopen, waarmee je iets goedkoper uit bent dan wanneer je met gewone euro’s betaalt. Nu is het feestje toch gratis, en als je je vrienden meeneemt krijg je nog meer cadeau.

Feestje is nu gratis

Dat heeft Binance bekendgemaakt. Het feestje is voor iedereen gratis en vindt plaats op het moment dat de race in de buurt van start gaat. Alpine moedigt je bovendien aan om je vrienden mee te nemen. Als het je lukt om met zijn vieren te komen krijg je ook een voucher voor 100 euro aan gratis drankjes en hapjes en een gratis Binance-t-shirt voor iedereen in je vriendengroep.

Eerder deze week moest je nog via Binance 5 euro of 1 Alpine-token (ticker: ALPINE) betalen als entreegeld. Maar nu is het volledige feest gratis gemaakt. Via Eventbrite kun je je inschrijven. De race begint om 2 uur, en de Kinepolis-bioscoop in Luik is de ideale plek om deze te bekijken.

Verder staat er ook de Alpine A522 Formule 1 wagen ook op het feestje om te bewonderen en om selfies mee te maken. Er staat een uitgebreide racingsimulator, waarmee je kunt ervaren hoe het is om in een F1-auto te racen. Het feestje begint om 2 uur, precies op het moment dat de race begint. Je kunt dus meteen je favoriete team aanmoedigen, die op dat moment uiteraard op het nabije Spa-Francorchamps circuit rijdt.

Extra’s voor tokenholders

Bovendien is Alpine Academy-coureur Victor Martins in levende lijve aanwezig, die je het hemd van het lijf kan vragen over de race en over het leven als coureur. Na de race kun je een digitale post-race briefing bijwonen van de coureur van de dag, Esteban Ocon.

Het feestje is gratis, maar holders van de ALPINE-token krijgen extra mogelijkheden. Zo wordt er een ‘driving experience’ weggegeven, alsook toegang tot de Italiaanse Grand Prix, een racehelm, een racepak en een levensgrote replica van de Alpine-nosecone.

Deel dit artikel
Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie