Roemer Hoogerwerf
22/11/2021 07:00 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 22/11/2021 07:00

Lambo kopen? Bij deze autodealer kan je nu met Shiba Inu (SHIB) betalen

icon-altcoins
Altcoin nieuws
Lambo_kopen_Bij_deze_autodealer_kan_je_nu_met_Shiba_Inu_SHIB_betalen

Een in Las Vegas gevestigde luxury autodealer, Vegas Auto Gallery, heeft Shiba Inu (SHIB) toegevoegd aan zijn beschikbare betaalmogelijkheden. Hierdoor kan jij nu een Lamborghini kopen door het overmaken van de wereldberoemde memecoin. 

Het bedrijf, dat sinds 2018 in de markt is, onthulde afgelopen december (2020) dat bitcoin (BTC) aankopen goed waren voor 5% van de totale omzet. De autoverkoper houdt echter zelf geen crypto, ze laten deze namelijk gelijk omzetten naar dollars via crypto-payment provider BitPay. Zo minimaliseren ze de koersrisico.

Betalingen via cryptocurrencies kunnen namelijk nog altijd vrij risicovol zijn door de hoge prijsvolatiliteit. Met name meme-coins zoals Shiba Inu, dat oorspronkelijk werd afgedaan als een dogecoin (DOGE) knock-off, kunnen goed volatiel zijn.

Ondanks de volatiliteit, krijgen Shiba Inu en consorten steeds meer aandacht, wat ook weer de acceptatie van de coins bevorderd. Zo wist de baas van AMC recent aan te kondigen dat BitPay had ingestemd Shiba Inu te accepteren als betalingsmiddel. 

Ook een Amerikaanse electronica webshop leek te hinten op het mogelijk accepteren van de mem-coin als betalingsmiddel. Zo hebben ze uitgereikt naar het Twitter-account met wat vragen. Wat deze vragen zouden zijn is nog niet bekend, wel gebruikt het bedrijf al BitPay om crypto betalingen te accepteren.

Mocht je trouwens geen fan zijn van Lamborghini’s, dan geen zorgen. De showroom van de dealer heeft een brede variatie aan merken, waaronder ook, Aston Martin, Rolls-Royce en Bentley.

Deel dit artikel
Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie