Wiebe Koehoorn Wiebe Koehoorn
18/05/2022 15:07 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 18/05/2022 15:07

LUNA 2.0: de reanimatie in volle gang

icon-altcoins
Altcoin nieuws

LUNA komt terug! Sterker dan ooit! Nou ja, dat is wat de organisatie achter LUNA natuurlijk wil bereiken. Nog geen week geleden daalde LUNA met 95% binnen één week. In de afgelopen dagen is er veel gebeurd: Terra is naar buiten gekomen met een ecosysteem revival plan. In dit voorstel staat dat ze een fork willen laten plaatsvinden. Een fork is een soort splitsing van de blockchain. Voorbeelden hiervan zijn de splitsing van Ethereum (ETH) en Ethereum Classic (ETC) én Bitcoin (BTC) en Bitcoin Cash (BCH). Terra wil dus dat er een tweede blockchain komt. De oude blockchain zou dan Terra Classic gaan heten en de nieuwe blockchain blijft Terra heten.

Leuk nieuws! 🎉 Bitvavo geeft lezers vandaag gratis BTC, XRP of een andere crypto 🚀
  • Advertentie
  • Bitvavo

Terra vs Terra Classic: de nieuwe LUNA 2.0

Een aantal belangrijke zaken uit dit revival plan voorstel: Ten eerste, in de nieuwe Terra blockchain zal geen sprake zijn van een algoritmische stablecoin. Ten tweede, is het goed om te weten dat de lancering van deze nieuwe blockchain op dit moment gepland staat om rond 27 mei plaats te vinden. Ten derde zullen er 1 miljard tokens zijn op de nieuwe blockchain. 10% van deze 1 miljard tokens zal gaan naar de houders van LUNA op het moment van de lancering van de nieuwe blockchain. 25% van de 1 miljard tokens zal gaan naar de UST houders op het moment van de lancering. Van deze 25% wordt 10% meteen beschikbaar. De overige 90% van de tokens worden in eerste instantie vergrendeld en vervolgens gedurende de volgende twee jaar linear vrijgegeven.

Ikzelf ben eind 2019 in de wereld van crypto gedoken en heb me vanaf begin 2020 ook meer verdiept in aandelen. Inmiddels heb ik mijn levensmissie gevonden: een financieel gezond leven voor iedereen. Op mijn Engels- en Nederlandstalige YouTube-kanalen maak ik onder de naam ‘Nesami’ video’s over crypto en aandelen, waarbij ik gebruikmaak van mijn FUFITA-methode: fundamentele, financiële en technische analyse. Als het om crypto gaat, volg ik de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van bitcoin, altcoins en NFT’s. Ben je benieuwd hoe ik jou kan helpen bij het beleggen in crypto en aandelen? Neem dan eens een kijkje op mijn website, of begin meteen met het investeren in jezelf!

Deel dit artikel
Wiebe Koehoorn

Wiebe is eind 2019 in de wereld van crypto gedoken en heeft zich vanaf begin 2020 ook meer verdiept in aandelen. Inmiddels heeft hij zijn levensmissie gevonden: ervoor zorgen dat iedereen een financieel gezond leven kan leiden. Op zijn Engels- en Nederlandstalige YouTube-kanalen maakt hij onder de naam ‘Nesami’ video’s over crypto en aandelen, waarbij hij gebruikmaakt van zijn FUFITA-methode: fundamentele, financiële en technische analyse. Als het om crypto gaat, volgt Wiebe de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van bitcoin, altcoins en NFT’s. Wiebe voert zijn levensmissie uit door veel waarde te bieden in zijn video’s, e-books en Discord-community. Ben je benieuwd hoe Wiebe jou kan helpen bij het beleggen in crypto en aandelen? Neem dan eens een kijkje op zijn website https://www.nesami.com/nl.

Net binnen
Trending
goudkoorts-man-vindt-klomp-goud-goldrepublic
Man vindt enorme goudklomp van 4,6kg en slaat de jackpot
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
crypto-belasting-toezicht
Nederlandse crypto houders opgelet: Belastingdienst gaat strenger optreden
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
eddy-crypto-miljonair-tiener
Crypto-miljonair Eddy begon met €93 op 15-jarige leeftijd
Advertisement
Advertisement