Ivo Melchers Ivo Melchers
25/04/2024 08:41 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 24/04/2024 20:03

Memecoin knalt door in onzekere markt, Nederlanders krijgen gratis BONK

icon-altcoins
Altcoin nieuws
Memecoin knalt door in onzekere markt, Nederlanders krijgen gratis BONK

Foto: Maurice NORBERT/Shutterstock

De koers van bitcoin (BTC) zit ook deze week nog opgesloten in zijn tijdrovende prijsrange tussen de $60.000 en $70.000. Terwijl ‘s werelds grootste crypto nog altijd aan het afkoelen lijkt te zijn van zijn wekenlange prijsrally van eerder dit jaar, heeft memecoin bonk (BONK) het gaspedaal alweer ingetrapt.

De afgelopen dagen is BONK met overtuiging uit een zogeheten symmetrische driehoek gestegen, waardoor de all-time high zomaar weer opgezocht zou kunnen worden. De Nederlandse crypto broker Anycoin Direct wil nieuwe gebruikers alvast klaarstomen voor een mogelijke prijsexplosie, en biedt 500.000 BONK als je je nu aanmeldt.

BONK op weg naar een nieuw prijsrecord?

De bitcoin koers bevindt zich nog altijd in onzeker vaarwater. De afgelopen tijd heeft bitcoin veel klappen geïncasseerd dankzij onder andere de spanningen in het Midden-Oosten en de hoger dan verwachte inflatiecijfers in de Verenigde Staten. Ondanks het lichte herstel van de afgelopen dagen, is het optimisme nog verre van teruggekeerd.

De op Solana (SOL) gebaseerde memecoin BONK heeft het roer echter alweer omgegooid. Sinds afgelopen zaterdag heeft de memegigant een jaloersmakende opmars doorgemaakt van bijna 70 procent.

Crypto-analist Benjamin merkte gisteren op socialmediaplatform X op dat de prijs van BONK aan de bovenkant uit een symmetrische driehoek, gekenmerkt door steeds lagere dieptepunten en steeds hogere dieptepunten, is gebroken. Dit heeft hem ertoe gebracht een verdere stijging te verwachten, richting het prijsrecord dat in maart werd gevestigd.

Ontvang gratis BONK bij Anycoin Direct

In het verleden blies BONK iedereen omver als het eenmaal zijn weg omhoog had gevonden. Vorig jaar oktober ontplofte de munt uit het niets met duizenden procenten, waarmee het zich in korte tijd vestigde in de top van de cryptomarkt. Ook afgelopen februari schoot de koers in razend tempo de lucht in. Na een stijging van meer dan 230 procent in slechts anderhalve week werd de eerdere all-time high ruimschoots overtroffen.

Nu bieden eerdere resultaten natuurlijk geen garantie voor de toekomst, maar het is allerminst een hoopvol houvast voor BONK-bezitters. Wat de koers van BONK ook gaat doen de komende tijd, Anycoin Direct heeft speciaal voor lezers van Crypto Insiders een tijdelijke actie waarbij nieuwe gebruikers maar liefst 500.000 BONK helemaal gratis in ontvangst mogen nemen.

Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is je registreren bij Anycoin Direct, het verificatieproces volledig doorlopen en tenminste één succesvolle order plaatsen.

Maak nu een account aan bij Anycoin Direct en ontvang direct gratis en voor niets 500.000 BONK. Let op: deze actie is geldig t/m 26 april.

Claim 500.000 BONK gratis

Deel dit artikel
Ivo Melchers

Ivo is zich sinds begin 2021 volop gaan verdiepen in de wereld van cryptocurrencies en de blockchain-technologie. Er ging een hele nieuwe wereld voor hem open en hoe meer hij ging begrijpen, des te meer potentie hij begon te zien in de onderliggende blockchain-technologie. Sinds de eerste dag dat hij in aanraking kwam met cryptocurrencies is hij nooit meer gestopt met het leren hierover. Ook zit Ivo in het laatste jaar van zijn bachelor ‘Economic Psychology’ op de universiteit in Tilburg en gaat hij volgend jaar een aansluitende master doen in dit interessante gebied.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin stijgt hard voorbij $72.000, markt reageert explosief
Nieuwe cryptomunt ontploft en klimt met 231% op eerste handelsdag
Advertentie
Advertentie