Wessel Kersting Wessel Kersting
12/11/2021 13:52 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 07/09/2023 19:15

Metaverse tokens zorgen voor geweldige winsten!

icon-altcoins
Altcoin nieuws

Foto: A. Solano/Shutterstock

Metaverse token zijn erg populair vandaag. Waar Decentraland (MANA) vandaag ook al 20% is gestegen, maakt The Sandbox ook een prachtige stijging van bijna 20% door! The Sandbox valt in hetzelfde straatje als MANA. Beide zijn namelijk op blockchain gebaseerde games waarin gebruikers kunnen bouwen aan hun eigen unieke wereld.

Non-fungible tokens (NFT’s) kunnen worden gebruikt voor het kopen van stukken land of andere voorwerpen in de digitale wereld. Sinds Facebook haar naam heeft veranderd naar Meta, en aangaf meer met metaverses te willen werken is de corresponderende cryptocurrency sector erg populair geworden. Toch is het opvallend om te zien dat vandaag de top-% stijgers beide coins zijn die in deze sector te werk gaan.  

DoopieCash: Hoe je verstandig kunt handelen met altcoins en memecoins
  • icon-altcoins
    Altcoin nieuws

Goed begin van het jaar

Het op Ethereum (ETH) gebaseerde play-to-earn metaverse gaming-platform heeft over de afgelopen periode geweldige winsten geboekt. Aan het begin van dit jaar maakte de coin een soortgelijke groei door als MANA. The Sandbox stond op 1 januari 2021 op $0,035. Na een harde stijging werd er een all-time high geplaatst van $0,90 eind maart. Dit is een stijging van bijna 2500%. 

Metaverse_tokens_grafiek_12-11

Advertentie

Recente prijsactie

Als we naar recentere prijsactie kijken zien we dat SAND uit is gebroken uit de neerwaartse weerstandslijn rond eind oktober. De reden van deze uitbraak was de aankondiging van Facebook. Deze uitbraak bracht veel volume met zich mee. De koers steeg in enkele dagen met ongeveer 350%. Deze stijging zorgde ook voor een nieuwe all-time high van $3,55 op 3 november. Het was duidelijk dat de cryptocurrency even tijd nodig heeft om af te koelen.

Na de stijging heeft SAND meerdere malen proberen omhoog te gaan. Zoals te zien is op de grafiek hieronder is er een duidelijke weerstand gevormd op de $2,87. Vandaag is dit niveau opnieuw getest, maar ondanks de 20% stijging is dit nog niet gelukt. Dit is daarom een erg sterk en belangrijk niveau geworden. Zolang SAND hier niet overtuigend doorheen kan breken loopt de coin het risico nog verder omlaag te gaan. Wij houden dit niveau in ieder geval goed in de gaten!

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Bitcoin's nieuwe record is historisch signaal voor verdere stijging
Gloednieuwe crypto schiet door het dak en stijgt 1100% & trekt aandacht
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Advertentie
Advertentie