Wessel Kersting Wessel Kersting
23/11/2021 19:29 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 23/11/2021 19:29

My Neighbor Alice (ALICE) biedt $80 miljoen voor interessante projecten

icon-altcoins
Altcoin nieuws
My Neighbor Alice (ALICE) biedt $80 miljoen voor interessante projecten

My Neighbor Alice (ALICE) staat erg hoog in de ranglijst binnen de metaverse en play-to-earn cryptosector. ALICE staat namelijk op de 9e plek als we kijken naar marktkapitalisatie binnen de metaverse sector. De coin is de afgelopen periode ook erg goed bezig en wist in de afgelopen zeven dagen met ongeveer 75% te stijgen. Ook vandaag boekte de coin een geweldig resultaat van 25% in de plus. Het is ook zeker geen geheim meer dat metaverse en non-fungible tokens (NFT) een geweldige periode hebben. De hype rondom crypto gaming is pas net van start en lijkt ook zeker nog niet te willen stoppen. De metaverse coins stijgen terwijl het sentiment op de algemene markt niet erg positief is. 

🚀 Alle Nederlanders krijgen 1.5 miljoen PEPE gratis van Nederlands platform
  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Metaverse kreeg een flinke boost

My Neighbor Alice is een op blockchain gebaseerde game waarin gebruikers hun eigen virtuele eiland kunnen kopen en beheren. De spelers kunnen op dit eiland verschillende spullen maken en verzamelen. Daarnaast kunnen zij dit ook nog samen met vrienden spelen. Het spel wordt veel vergeleken met Animal Crossing van Nintendo. De sector en dit spel hebben door de rebranding van Facebook naar Meta een flinke boost gekregen in populariteit. Hierdoor lijkt het erop dat de Metaverse sector de nieuwe rage wordt, zoals we dat al eerder zagen bij de Decentralized Finance (DeFi) en NFT sector. 

ALICE trekt $80 miljoen uit

De ontwikkelaars van My Neighbor Alice willen de metaverse nog meer op de kaart zetten en hebben hiervoor een project opgezet. Het project is in samenwerking met Chromia en Mines of Dalarnia. ALICE zoekt naar andere projecten die een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan het ecosysteem van My Neighbor Alice. De ontwikkelaars trekken hier $80 miljoen voor uit. De koers reageerde op dit bericht en steeg met bijna 70% in de afgelopen 5 dagen. Hierdoor werd ook de all-time high (ATH) verbroken van $23,28 die is gemaakt op 28 augustus. Technisch gezien ligt de all-time high op $28,95, maar aangezien dit de koers was waarvoor de coin voor het eerst werd genoteerd, en daarna enkel daalde zal dit niet gezien worden als harde ATH. De koers liep al maanden zijwaarts. Zou dit het begin kunnen zijn van een rally omhoog?

Deel dit artikel
Wessel Kersting

Wessel is altijd al geïnteresseerd geweest in de economie en kwam in 2016 in aanraking met Bitcoin. Hij deed ook in dat jaar zijn eerste crypto-investering. Met zijn achtergrond in boekhouding en beleggen houdt Wessel zich bezig met fundamentele, gedrags- en technische analyses, hypes, trends en natuurlijk het nieuws omtrent blockchain-technologie en cryptocurrencies.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie