Timo Bult Timo Bult
19/09/2022 12:34 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 19/09/2022 12:34

Nederlands blockchain project “GRNGrid” haalt $50 miljoen financiering op

icon-altcoins
Altcoin nieuws
Nederlands blockchain project “GRNGrid” haalt $50 miljoen financiering op

GRN Association* heeft middels een private coin offering met haar cryptocurrency GRN ($G), een token subscription facility van 50 miljoen USD weten veilig te stellen van het in de Bahama’s gevestigde investeringsfonds GEM Digital Limited. Met behulp van deze extra financiering kan het blockchain project GRNGrid verdere stappen zetten om het project in 2023 af te kunnen ronden.

Start gratis met crypto 📈: Alle Nederlanders krijgen in april gratis crypto
  • Advertentie
  • Bitvavo

GEM

Global Digital Limited is een investeringsfonds dat zich richt op digitale activa. Vanuit de Bahama’s is het firma actief in sourcing, structurering en investeren in veelbelovende utility-tokens die op meer dan 30 gecentraliseerde en gecentraliseerde exchanges worden aangeboden.

 

GRN Grid

GRNGrid is een high tech “layer 1” blockchain protocol gebaseerd op veiligheid, gebruikersgemak en duurzaamheid.

Het GRNGrid project is opgezet met het idee om het netwerk zo volledig mogelijk op natuurlijke energiebronnen te kunnen laten draaien zoals wind, hydro, zon en aardwarmte.

De ontwikkelaars hebben naast duurzaamheid ook verschillende technische hoogstandjes ingebouwd voor de eindgebruikers zoals bijvoorbeeld GRNpay, een crypto ‘tikkie’.

GRNGrid heeft een eigen cryptomunt genaamd GRN en deze is ingezet om middels een ICO het project van de grond af te krijgen. Deze eerste financieringsronde is enkele maanden geleden succesvol afgerond en inmiddels is de cryptomunt niet alleen maar verkrijgbaar in Nederland bij Knaken.nl, maar is de munt ook internationaal verhandelbaar op verschillende exchanges (XT.COM, Bitmart, LBank en LAtoken).

“GRN Grid is niet alleen maar een visie, maar het zal met dank aan GEM ook allemaal snel realiteit worden!”, zegt John de Vroede, President en boardmember van de GRN Association in Zug, Zwitserland”

*GRN Association is een Zwitserse non-profit organisatie die het project inmiddels uit handen heeft genomen om het decentrale karakter van het project te beschermen en te finaliseren.


Wilt u meer weten over GRNGrid?

Neem dan gerust een kijkje op www.grngrid.com, volg GRN Grid op twitter https://twitter.com/grngrid of Telegram https://t.me/grncommunity

Deel dit artikel
Timo Bult

Eindredacteur Timo kwam, nadat hij in de begindagen van cryptocurrency er al wat van mee meekreeg, voor het eerst echt in aanraking met de achterliggende blockchain-technologie toen hij voor een groot Fins accountancybedrijf onderzoek deed naar de toepasbaarheid van blockchain voor financiële bedrijven. Later schreef hij zijn Master’s thesis over NFT’s in games.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie