Roy van Krieken Roy van Krieken
30/09/2021 17:30 3 min. leestijd
Bijgewerkt op 30/09/2021 17:30

Nederlandse blockchain start-up SocialBlox maakt naam en lanceert nieuwe token sale

icon-altcoins
Altcoin nieuws
socialblox_fc_emmen

Vanaf vandaag zal het opnieuw mogelijk zijn om als ware pionier deel te nemen aan de toekomst van SocialBlox en de social media revolutie. Er gaat namelijk een nieuwe token sale van start! Lees verder om te weten te komen hoe je hier aan mee kunt doen en waarom dit de moeite waard is.

🚀 Alle Nederlanders krijgen 1.5 miljoen PEPE gratis van Nederlands platform
  • Advertentie
  • Anycoin Direct

SocialBlox

SocialBlox is een nieuw Nederlands social media platform dat draait op blockchain-technologie. Het heeft het ambitieuze doel om de wereld van social media te revolutionaliseren door middel van deze innovatieve blockchain-technologie. 

Een van de belangrijkste functionaliteiten van SocialBlox zijn de zogeheten ‘challenges’. Gebruikers van SocialBlox kunnen elkaar op deze manier uitdagen om bepaalde opdrachten uit te voeren en hiermee kunnen ze SocialBlox tokens verdienen!

Challenges kunnen heel uitlopend zijn. Een voorbeeld is bijvoorbeeld een gebruiker uitdagen om een potje FIFA te winnen. Mocht de gebruikers in kwestie daadwerkelijk winnen dan krijgt hij of zij een vooraf bepaalde hoeveelheid SBLX tokens uitgekeerd. SocialBlox is het eerste social media platform dat een dergelijke functie aanbiedt.

Dit wordt mogelijk gemaakt door de revolutionaire technologie van smart contracts. Kortom, SocialBlox heeft de potentie om de manier waarop social media wordt gebruikt compleet op de schop te nemen.

Advertentie

Shirtsponsor FC Emmen

Het team van SocialBlox werkt achter de schermen overuren om naamsbekendheid te verkrijgen en het project echt op de kaart te zetten. Dit verloopt behoorlijk aardig. SocialBlox werd onlangs onder meer de hoofdsponsor van het eSports team van FC Emmen.

Daar bleef het niet bij. Deze week werd namelijk bekend dat SocialBlox ook shirtsponsor van het FC Emmen voetbalteam in de Keuken Kampioen Divisie zal zijn. Vanaf 1 oktober is SocialBlox te aanschouwen op de ruggen van alle FC Emmen spelers. Een mooie stap voor zowel FC Emmen, als de Nederlandse start-up.

Op 13 en 14 oktober zal SocialBlox ook aanwezig zijn op de wereldberoemde Crypto Expo in Dubai. Hier zullen de grootste en meest invloedrijke te vinden zijn en is een perfect podium om een doorstart te kunnen maken. Op 23 november volgt de aanwezigheid op de eveneens grote Blockchain Expo in de Amsterdam RAI.

🚀 Nederlandse exchange viert bullmarkt: iedereen gratis crypto naar keuze
  • Advertentie
  • Bitvavo

Token Sale

Voor eenieder die helaas buiten de boot viel bij de vorige token sale, wees niet getreurd, een nieuwe token sale is vandaag van start gegaan. Voor geïnteresseerden is het mogelijk om voor een lage prijs extreem vroeg in te stappen in het Nederlandse blockchain project.

Inschrijven voor de token sale is een fluitje van een cent. Wacht niet langer en laat de kans om onderdeel te zijn van de blockchain social media revolutie niet aan je voorbij gaan! 

Voor meer informatie kun je terecht op de website van SocialBlox.

Wordt ook onderdeel van de SocialBlox community door een kijkje te nemen in het Telegram kanaal van Socialblox. Je kan ook meer lezen op de bedrijfspagina van SocialBlox.

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie