Roy van Krieken Roy van Krieken
14/08/2023 06:00 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 14/08/2023 06:00

Nederlandse crypto lancering nadert: 50.000 investeerders wachten

icon-nft
NFT nieuws

De Nederlandse crypto gemeenschap is in de ban van een gloednieuwe sensatie op het gebied van crypto: Arcomia (RCM). Dit Nederlandse crypto project is op het punt gekomen waar velen al lang reikhalzend naar uitkijken. Op 18 augustus staat de officiële lancering namelijk op de planning en met meer dan 50.000 volgers en investeerders die het moment afwachten, belooft deze dag vuurwerk.

In aanloop naar hun lancering heeft Arcomia een nu een wel heel verleidelijk aanbod: voor degenen die zich voor 18 augustus aanmelden staat er namelijk een royale beloning van 3000 RCM tokens te wachten. Om deze bonus te ontvangen, meld je aan via deze link.

Crypto als wapen tegen China – Trump’s verrassende nieuwe strategie
Crypto als wapen tegen China - Trump's verrassende nieuwe strategie

Arcomia’s volgers: een krachtige crypto community

De indrukwekkende gemeenschap van Arcomia is verspreid over meerdere platforms. Met 30.000 leden op Discord, een behoorlijke aanwezigheid van 25.000 volgers op Twitter en nog een aanzienlijke groep op Instagram, is het duidelijk dat dit project de aandacht heeft getrokken van zowel gamers als crypto enthousiastelingen wereldwijd. Via regelmatige video-updates houdt het team van Arcomia hun volgers op de hoogte van ontwikkelingen, en de anticipatie groeit met elke nieuwe update.

Daarbij kunnen degenen die niet kunnen wachten tot de officiële lancering alvast een duik nemen in de wereld van Arcomia door non-fungible tokens (NFT) aan te schaffen op de Arcomia marktplaats. Deze NFT’s zijn niet zomaar digitale hebbedingetjes; het zijn items die spelers straks in Arcomia’s metaverse kunnen gebruiken en dragen. 

Denk aan high-tech jetpacks waarmee je de virtuele wereld kunt verkennen, vliegende auto’s die de zwaartekracht tarten en astronautenpakken voor avonturen in onbekende gebieden. Voor de oplettende investeerder is het vermeldenswaardig dat sommige van deze NFT’s al flink in waarde zijn gestegen, wat wijst op het potentieel van Arcomia voor zowel gamers als investeerders en handelaren.

Advertentie

Focus op de Lancering 

Met de lancering van Arcomia om de hoek is de spanning in de lucht bijna tastbaar. Het project belooft een versmelting van gaming en crypto op een manier die we eigenlijk nog niet eerder hebben gezien. 50.000 investeerders houden hun adem in, wachtend op het moment dat de digitale wereld van Arcomia echt zijn deuren opent.

De boodschap is duidelijk: 18 augustus wordt niet zomaar een dag. Voor Arcomia en de gemeenschap is het het begin van een nieuw tijdperk in de wereld van metaverses en crypto. En als je je nu aanmeldt krijg je als kers op de taart ook nog een 3.000 RCM tokens helemaal gratis en voor niets.

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy van Krieken is redacteur bij Crypto Insiders sinds april 2021. Met een diploma in geschiedenis van de Universiteit Utrecht, heeft Roy zijn schrijfvaardigheden aangescherpt, wat een natuurlijke overgang naar een schrijfcarrière mogelijk maakte. Zijn interesse in cryptocurrency en blockchain werd gewekt door vrienden en zijn eigen investerings- en tradingervaring. Roy’s specialisaties omvatten macro-economische trends, trading en regulatie. Hij is vastbesloten om betrouwbare en toegankelijke crypto-informatie te bieden en zo bij te dragen aan de mainstream adoptie van cryptocurrency in Nederland.

Net binnen
Trending
Hoe $3000 in Bitcoin deze man miljonair maakte en zijn droom vervulde
Hoe $3000 in Bitcoin deze man miljonair maakte en zijn droom vervulde
'Economie VS stort in, maar crypto zal daar niet van profiteren'
‘Economie VS stort in, maar crypto zal daar niet van profiteren’
El precio del Bitcoin se dispara, pero China ensombrece los mercados
Bitcoin-verbod China wankelt, geruchtenmolen op volle toeren
XRP stijgt 40% in
XRP en memecoins dalen flink, wat is er aan de hand?
Waarom Bitcoin komende dinsdag weer volatiel kan worden
Waarom Bitcoin komende dinsdag weer volatiel kan worden
Advertentie

Trending NFT nieuws

Bitcoin en memecoins schieten omhoog na moordaanslag op Donald Trump
Crypto als wapen tegen China – Trump’s verrassende nieuwe strategie
Advertentie