Discussier met alle crypto insiders via Telegram

NEM (XEM) stijgt in korte tijd met 55% na positief nieuws

Nu de crypto markt enigszins tot rust lijkt te komen en lijkt te corrigeren, blijft de altcoin NEM een opvallende stijger. De altcoin wist in zeer korte tijd sterk in waarde te stijgen. Het wist daarmee de top 20 cryptocurrencies op basis van marktkapitalisatie binnen te komen. De stijging van de altcoin is vooral het gevolg van het goede nieuws dat de afgelopen dagen naar buiten kwam.

Sinds afgelopen maandag steeg NEM (XEM) met maar liefst 55%. En van de huidige correctie lijkt de altcoin zich ook niets van aan te trekken. Terwijl XEM vorige week nog $0,0550 waard was, steeg de koers in korte tijd naar de $0,1051. Ondanks het feit dat de koers vervolgens iets terugzakte blijft het sentiment bij XEM-traders positief.

- Advertentie -

Een van de redenen dat NEM sterk wist te stijgen is de aankondiging dat de altcoin nu te gebruiken is met Zeux, een digitale wallet waarmee gebruikers onder andere via Apple Pay en Samsung Pay kunnen betalen met een aantal cryptocurrencies. Waar je in de crypto-industrie vaak samenwerkingen ziet voor marketingdoeleinden, vergroot deze samenwerking met Zeux de bruikbaarheid en het bereik van de altcoin onder crypto-gebruikers.

Dit is echter niet het enige goede nieuws voor NEM. Het lanceerde namelijk ook een deel van de 2.0 versie van zijn blockchain engine. De update, met de toepasselijke naam Catapult, zal onder andere een aantal smart contract-plugins introduceren op het platform.

De update wordt stapsgewijs doorgevoerd en is volgens de roadmap aan het einde van het derde kwartaal volledig geïnstalleerd. Het eerste deel van de update werd op 14 mei actief en vergroot naar verluidt het gebruiksgemak van het platform.

NEM wordt omringd met positief nieuws. Het is dan ook niet zo gek dat crypto-traders verwachten dat de koers in de toekomst mogelijk verder gaat stijgen en daardoor wat XEM willen bemachtigen. Voor nu ziet het er gezien het goede nieuws in ieder geval bijzonder positief uit!

Heb je afgelopen maandag de wekelijkse bitcoin (BTC) koersanalyse van Crypto Insider David gemist? Klik dan hier om deze alsnog te lezen!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.066,50 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€10.878,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€10.904,40 Kopen
3
Bitonic
Reviewed
€10.925,30 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€10.967,40 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€10.878,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€10.904,40 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€10.925,30 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€10.967,40 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€11.066,50 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin koers zal flink door bulls moeten worden verdedigd!

Hoeveel nieuws is er in een paar uur te verwerken? BitMEX zit in de problemen na zware aanklachten van de Amerikaanse toezichthouder (CFTC) en...