Wiebe Koehoorn Wiebe Koehoorn
23/12/2021 18:15 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 23/12/2021 18:15

NFT 2.0: de toekomst van de metaverse

icon-altcoins
Altcoin nieuws

Non-fungible tokens (NFT’s) en de metaverse zijn hot topics geworden in 2021. Tot nu toe is het voornamelijk gebleven bij eenvoudige plaatjes die voor flinke bedragen werden verhandeld. Maar nu lijkt een nieuw tijdperk aan te breken: NFT 2.0.

Deze nieuwe NFT’s gaan een stap verder. Hierbij wordt gebruikgemaakt van zogenaamde nested NFT’s. Dit houdt in dat een NFT meerdere NFT’s kan bevatten. Je kunt het zien als de add-ons die je in games tegenkomt. Daarnaast wordt het nut van de nieuwe serie NFT’s ook groter. Je kunt er zelfs geld mee verdienen!

RMRK is zo’n project dat zich bezighoudt met NFT 2.0. Het project is gebouwd op Kusama, dat onderdeel is van het Polkadot-ecosysteem. Daarom duikt Wiebe in deze video diep in de wereld van RMRK. Hij behandelt RMRK volgens zijn FUFITA-methode: fundamentele, financiële en technische analyse. Aan het eind van de video geeft hij ook aan wat hij zelf met RMRK heeft gedaan. Natuurlijk geen financieel advies; je moet altijd je eigen beslissingen maken!

Wiebe is eind 2019 in de wereld van crypto gedoken en heeft zich vanaf begin 2020 ook meer verdiept in aandelen. Inmiddels heeft hij zijn levensmissie gevonden: ervoor zorgen dat iedereen een financieel gezond leven kan leiden. Op zijn Engels- en Nederlandstalige YouTube-kanalen maakt hij onder de naam ‘Nesami’ video’s over crypto en aandelen, waarbij hij gebruikmaakt van zijn FUFITA-methode: fundamentele, financiële en technische analyse. Als het om crypto gaat, volgt Wiebe de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van bitcoin, altcoins en NFT’s. Ben je benieuwd hoe Wiebe jou kan helpen bij het beleggen in crypto en aandelen? Neem dan eens een kijkje op zijn website!

Deel dit artikel
Wiebe Koehoorn

Wiebe is eind 2019 in de wereld van crypto gedoken en heeft zich vanaf begin 2020 ook meer verdiept in aandelen. Inmiddels heeft hij zijn levensmissie gevonden: ervoor zorgen dat iedereen een financieel gezond leven kan leiden. Op zijn Engels- en Nederlandstalige YouTube-kanalen maakt hij onder de naam ‘Nesami’ video’s over crypto en aandelen, waarbij hij gebruikmaakt van zijn FUFITA-methode: fundamentele, financiële en technische analyse. Als het om crypto gaat, volgt Wiebe de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van bitcoin, altcoins en NFT’s. Wiebe voert zijn levensmissie uit door veel waarde te bieden in zijn video’s, e-books en Discord-community. Ben je benieuwd hoe Wiebe jou kan helpen bij het beleggen in crypto en aandelen? Neem dan eens een kijkje op zijn website https://www.nesami.com/nl.

Net binnen
Trending
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingaangifte komt eraan: bereid je voor op deze 6 aanpassingen
Belastingvrij schenken in 2024: dit zijn de nieuwe regels
Belastingvrij schenken in 2024: dit zijn de nieuwe regels
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Meer belastingvrij inkomen in 2024: dit krijg je nu extra per maand
Crypto houders opgelet: belastingdienst gretig met aanslagen
Crypto houders opgelet: Belastingdienst gretig met aanslagen
bitpanda-crypto-exchange-bitvavo
Grote crypto exchange sluit per 1 februari de deuren in Nederland
Advertentie
Advertentie