Roy van Krieken Roy van Krieken
05/04/2024 14:02 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 05/04/2024 16:22

Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut

icon-altcoins
Altcoin nieuws
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen

Foto: Arsenii Palivoda/Shutterstock

In de cryptowereld, waar de grote namen zoals bitcoin (BTC) en ethereum (ETH) vaak de krantenkoppen domineren, zorgt de komst van nieuwe tokens regelmatig voor flinke opschudding. Een recent voorbeeld hiervan is Arcana Network (XAR), die na notering op Bybit een ongelooflijke stijging ervoer.  Deze crypto is momenteel op Bybit beschikbaar, waar je momenteel een bonus tot 20 euro gratis crypto naar keuze ontvangt.

Wat is Arcana Network?

Arcana Network, met de token XAR, streeft ernaar om Web3 toegankelijker te maken met een reeks producten die zijn ontworpen om de gebruikerservaring te vereenvoudigen. Arcana biedt een Web3-infrastructuur voor ontwikkelaars met een reeks plug-and-play SDK’s, waarmee ontwikkelaars bijna elk type app kunnen bouwen, lanceren en schalen. De oprichters, die sinds 2018 in blockchain actief zijn, lanceerden Arcana vanuit de problemen die ze zelf ondervonden als Web3-ontwikkelaars.

Gisteren werd de XAR token van het Arcana Network gelist op Bybit en de koersbeweging die hierop volgde is niet anders dan krankzinnig te noemen.

Binnen een minuut steeg de koers namelijk een astronomische 35.000%, om vervolgens weer een flinke stap terug te doen. Desalniettemin staat de koers van XAR nog steeds ruim 1.500% hoger dan de startkoers. Een bizarre dag voor de nieuwe token.

XAR grafiek op Bybit (Powered by SATOS)

De marktkapitalisatie van Arcana Network is nog een piepkleine $17 miljoen, dus het is zeer zeker geen groot crypto-project. Het handelsvolume is juist weer relatief hoog en dat heeft uiteraard alles te maken met de lancering van de token op Bybit waardoor handelaren geïnteresseerd raakten. De lancering van XAR op Bybit laat maar weer eens zien waarom de notering van nieuwe tokens voor veel handelaren, die bereid zijn risico te nemen, interessante kansen biedt.

Tijdelijk tot 20 euro gratis crypto cadeau

Ben je klaar om je te verdiepen in de wereld van crypto en speel je met het idee om bitcoin of misschien wel kleinere coins als GMRX te kopen of verhandelen? Wij hebben de handen ineengeslagen met Bybit powered by SATOS, de exchange met het meest uitgebreide aanbod van crypto in Nederland, om onze lezers een exclusieve aanbieding te doen.

Registreer je bij Bybit powered by SATOS via onderstaande knop en krijg als welkomstgeschenk tot 20 euro in de crypto naar keuze helemaal gratis.

Pak 20 euro gratis

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Bitcoin model laat zien hoelang de bullmarkt nog duurt na de halving
Advertentie
Advertentie