Koop nu goedkoop crypto bij Bitvavo

Ontwikkelaar stellar lumens (XLM) gaat het inflatiemechanisme uitzetten

De Stellar Development Foundation (SDF), de ontwikkelaar van de cryptocurrency Stellar Lumens (XLM), is van plan het inflatiemechanisme van het Stellar-protocol uit te zetten. Dat meldt het bedrijf in een blogpost gepubliceerd op 30 september.

Stellar heeft in tegenstelling tot de meeste cryptocurrencies op de markt een ingebouwd inflatiemechanisme. Het doel ervan was dat bepaalde projecten extra financiering konden ontvangen via uitbetalingen vanuit de community om zo het ecosysteem te laten groeien. Echter zag het mechanisme nooit succes en ging het grootste deel van de extra financiering naar individuen in plaats van projecten.

- Advertentie -

Sinds 2018 is er al veel discussie rondom het mechanisme en een grote groep uit de community is al langer van mening dat Stellar van de inflatie af moet. De SDF meldt dat het de voordelen en nadelen van het systeem heeft afgewogen en tot de conclusie is gekomen dat het “een goed idee” is om het uit te zetten.

crypto_insiders_members_join_the_revolution

In de nieuwste versie van het protocol, versie 12, zal het inflatiemechanisme uit worden gezet. Zogenaamde network validators hebben tot 28 oktober om over te stappen, of juist niet, als ze de SDF willen laten weten dat ze het er niet mee eens zijn. Als het netwerk de upgrade niet accepteert dan gaat de SDF een versie 13 uitbrengen waarin het inflatiemechanisme weer gereactiveerd zal zijn. Daar kan het netwerk dan weer opnieuw over stemmen.


Crypto Insider David heeft weer een ?nieuwe Macro Update? staan in onze members-omgeving! David gaf vorige week al aan dat het verstandig is om defensief te zijn, maar wat is de situatie nu? Hij legt het in zijn nieuwe Macro Update uitgebreid uit.

Surf nu naar https://members.crypto-insiders.nl om je aan te melden voor een ⚡️gratis⚡️ maand lidmaatschap op exclusieve content!


Crypto Insider David heeft weer een nieuwe bitcoin (BTC) koers weekanalyse voor je klaar staan. Wil je weten wat hij verwacht van de lange termijn? lees dan hier verder!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.389,40 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.416,00 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€11.441,90 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.457,60 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€11.474,20 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.389,40 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.416,00 Kopen
2
Litebit
Reviewed
€11.441,90 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.457,60 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€11.474,20 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin bulls zetten door!

Daar was 'ie dan, de expansie van de beweging die afgelopen 8 oktober werd ingezet. Alle ingrediënten zijn momenteel aanwezig om de bitcoin koers...