Shane Kuijpers
20/01/2022 17:55 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 07/09/2023 10:10

PsyOptions wordt morgen gelist op crypto exchange FTX

icon-altcoins
Altcoin nieuws
PsyOptions: IEO leidt tot listing op crypto exchange FTX

Foto: FTX

Op 18 januari was het dan zover; de initial exchange offering (IEO) van PsyOptions (PSY) op crypto exchange FTX. Het bleek de meest succesvolle IEO op FTX te zijn tot nu toe en is maar liefst 21 keer oversubscribed. Dit wil zeggen dat het aantal aanmeldingen 21 keer groter was dan het aanbod. Ondertussen is ook duidelijk geworden dat PsyOptions een listing gaat krijgen op FTX. Deze zal op 21 januari om 15:00 Nederlandse tijd live gaan.

In de afgelopen weken kwam op Crypto Insiders al een aantal keer een aankondiging van de IEO voorbij. PSY gaat nu dus te verhandelen zijn op het platform van FTX en wel op de spotmarkt. Het aangeboden handelspaar is  PSY/USD.

Start gratis met crypto 📈: Alle Nederlanders krijgen in maart €20,- gratis crypto
  • Advertentie
  • Bitvavo

PsyOptions

PsyOptions is een Amerikaanse stijl optieprotocol die draait op de blockchain van Solana. De kernwaarden die de architectuur en het protocol van PsyOptions tot stand hebben laten komen zijn naar eigen zeggen ‘flexibiliteit en combineerbaarheid.’

Een Amerikaanse optie stijl is een vorm van een optiecontract waarbij de bezitter van het contract zijn of haar aandelen kan kopen of verkopen op óf voor de afgesproken einddatum.  Ten opzichte van andere optiecontracten hebben investeerders in dit geval de vrijheid om zelf te bepalen wanneer ze verkopen. Europese optiecontracten zijn beperkt; bezitters kunnen de opties pas lichten op de afgesproken einddatum, niet ervoor. Hierdoor kan men winst mislopen.

Voor PsyOptions zijn de optiecontracten echter pas de eerste stap richting hun uiteindelijke doel. PsyOptions wil namelijk het gevoel van traditional finance (TradFi) naar de wereld van decentralized finance (DeFi) brengen. Dit gaan ze doen door een open en gedecentraliseerd platform voor financiële diensten te bouwen, wat eigendom van de community zal zijn. Het doel van PsyOptions is om niet alleen gedecentraliseerde optiehandel te bieden, maar om een platform te worden met on-chain financiële diensten voor DeFi gebruikers over de hele wereld.

Advertentie

FTX handelskosten

Interesse in PsyOptions? Dan ben je vast benieuwd naar de FTX handelskosten. Deze zijn in onderstaande afbeelding terug te vinden. De handelskosten in het overzicht gelden voor de futures en spotmarkten. 

Meer informatie over FTX handelkosten, kortingen en referral campagnes is te lezen op deze pagina.

Deel dit artikel
Shane Kuijpers

Shane is begin 2020 voor het eerst echt in contact gekomen met cryptocurrency. Waar het begon als een soort hobby is het ondertussen een dagelijkse bezigheid voor hem. Hij volgt de laatste ontwikkelingen op de voet en kijkt niet alleen met grote interesse naar Bitcoin, maar ook naar tal van altcoins. Veel uiteenlopende projecten maken dat de mogelijkheden met crypto eindeloos zijn en om die reden zal crypto ook in de toekomst onderdeel zijn in het leven van Shane. Shane is naast auteur bij Crypto Insiders ook student International Business.

Net binnen
Trending
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Bitcoin's nieuwe record is historisch signaal voor verdere stijging
Gloednieuwe crypto schiet door het dak en stijgt 1100% & trekt aandacht
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Advertentie
Advertentie