Kevin Schijven Kevin Schijven
08/11/2021 20:04 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 08/11/2021 20:04

Quentin Tarantino gaat nooit eerder vertoonde scenes uit Pulp Fiction veilen als NFT’s

icon-altcoins
Altcoin nieuws
Quentin Tarantino gaat nooit eerder vertoonde scenes uit Pulp Fiction veilen als NFT’s

De beroemde filmregisseur Quentin Tarantino stapt nu ook de wereld van non-fungible tokens (NFT’s) in. Tarantino gaat nooit eerder vertoonde scenes uit de populaire film Pulp Fiction veilen als NFT’s. De NFT’s zullen naast de nooit eerder vertoonde scenes ook “geheime” content bevatten die alleen de eigenaar van de NFT krijgt te zien.

In tegenstelling tot de meeste NFT’s, worden deze niet uitgegeven op Ethereum (ETH), maar op Secret Network. Dat is een nieuw blockchain-netwerk voornamelijk gericht op privacy. Via Secret Network is het dus mogelijk om geheime content in een NFT op te slaan.

Naast de eerdergenoemde scenes zullen de NFT’s onder andere ook het oorspronkelijke handgeschreven script van Tarantino voor Pulp Fiction bevatten. Daarnaast zal ook Tarantino zelf nieuw commentaar leveren die geheimen over de film moeten onthullen.

Tarantino sprak over de NFT’s tijdens NFT.NYC, een nieuw jaarlijks evenement voor de NFT wereld in New York City. Hij meldt dat het Pulp Fiction script vol met krabbels en tekeningen staat en dat Vincent Vega, het personage gespeeld door John Travolta, oorspronkelijk Edgar heette.

SCRT Labs, ontwikkelaar van Secret Network, ondersteunt de veiling die gehouden wordt op OpenSea. Eerder vandaag kwam naar buiten dat OpenSea inmiddels een handelsvolume van maar liefst $10 miljard heeft bereikt. De NFT marktplaats nam de NFT markt afgelopen zomer bijna compleet over.

De NFT markt explodeerde plotseling begin dit jaar en veel beroemheden hebben deze opkomende markt sindsdien omarmt. De NFT hype koelde na de zomer weer enigszins af, maar lijkt nu weer sterk terug te komen.

De veiling voor de Pulp Fiction NFT’s op OpenSea is al begonnen. Krijgen we eindelijk na 27 jaar dan toch te weten wat in die beruchte koffer zat?

https://twitter.com/TarantinoNFTs/status/1457386949518503938

Deel dit artikel
Kevin Schijven

Redacteur Kevin hoorde voor het eerst over Bitcoin via WikiLeaks. “Interessant!” dacht hij nog, maar het duurde toch nog een aantal jaar én vergde wat verdieping voordat de potentie van Bitcoin en de achterliggende blockchain-technologie bij hem doordrong.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Crypto ontbijt: Bitcoin kosten dalen, miners kiezen AI, FTX verkoopt solana
Bitcoin whale ontwaakt na 14 jaar met 90.000.000% winst vlak voor halving
Advertentie
Advertentie