Bitcoin kopen? Eerste €1.000 zonder commissie Bitvavo

Ripple maakt razendsnelle overboekingen naar Thailand mogelijk met nieuwe samenwerking

Volgens een aankondiging op 9 april gaan de digitale betalingsverwerker Azimo samenwerken met de oudste bank van Thailand, genaamd Siam Commercial Bank (SCB), om een grensoverschrijdend platform te ontwikkelen waarin transacties van Europa naar Thailand in minder dan een minuut verwerkt zouden kunnen worden. Dit zou een oplossing moeten bieden voor de dure en onbetrouwbare wereldwijde betalingen. De betalingen zullen plaatsvinden via het Ripple netwerk, RippleNet.

Normaal duurt het langer dan een hele werkdag om een transactie van Europa naar Thailand te sturen, echter kan Azimo dit in no-time doen. Michael Kent, mede-oprichter en uitvoerend voorzitter van het bedrijf, gaf aan dat veel landen deze manier van verwerken gebruiken. Hij zei verder dat Thailand haar instant payment netwerk heeft gelanceerd en dat het partnerschap met de grootste bank in het land ervoor heeft gezorgd dat betalingen binnen 22 seconden verwerkt kunnen worden, in plaats van in 24 uur.

- Advertentie -

Thailand is een van de grootste bestemmingslanden als het gaat om internationale overboekingen. Dit heeft World Bank onlangs bekendgemaakt. Het land ontvangt ongeveer $6,7 miljard per jaar. Hierbij komt wel kijken dat het ook het duurste land is om geld naartoe te sturen.

De samenwerking komt kort nadat Azimo de On-Demand Liquidity (ODL) service van Ripple is gaan gebruiken in de Filipijnen. De service streeft ernaar om in de aankomende maanden ook in andere landen te lanceren.

De bulls houden stand, de koers van bitcoin maakt hogere lows, maar de kracht neemt af. Het is allemaal zeer afhankelijk van de actie die we gaan zien in de $7.000 en de volgende weerstand rond de $7.600-7.800. Wat gaat onze analist David doen? Hij legt het je uit in zijn technische analyse van deze week!

Waar de koers van bitcoin (BTC) soepel naar de 50 dagen moving average (MA) van de dagelijkse chart toekwam, blijkt deze tot op heden een te grote weerstand te zijn. Zijn de bulls, die op relatief laag volume de prijs wisten op te drijven tot de $7.450, dan echt te zwak om door te zetten? Lees nu wat onze analist Michiel te vertellen heeft in zijn meest recente analyse.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€8.330,54 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€8.225,00 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€8.271,15 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.289,21 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€8.290,81 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€8.330,54 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€8.225,00 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€8.271,15 Kopen
3
Bitcoinmeester
Reviewed
€8.289,21 Kopen
4
Litebit
Reviewed
€8.290,81 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

De koers van bitcoin (BTC) volgens Michiel: De laatste halte voor vertrek

Ja, de monologen over hoe we ervoor staan kunnen jullie waarschijnlijk wel dromen. Daarom gaan we maar gelijk aan de slag met de grafieken!...