Timo Bult Timo Bult
22/04/2019 07:58 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 22/04/2019 07:58

Ripple (XRP) breekt uit, litecoin (LTC) zakt terug naar eerdere support

icon-altcoins
Altcoin nieuws
ripple_xrp_breekt_uit_litecoin_ltc_zakt_terug_naar_eerdere_support

Foto: rafapress/Shutterstock

Op dit moment lijkt de cryptocurrency-markt te consolideren, met hier en daar wat kleine dalingen en stijgingen. Ripple (XRP) zit al dagen in een neerwaartse trend maar wist vanochtend vroeg een interessante prijsbeweging te maken. Litecoin (LTC) consolideert op dit moment na de flinke correctie gisteren.

🚀 Nederlandse exchange viert aankomende bullmarkt: iedereen €20,- gratis crypto
  • Advertentie
  • Bitvavo

Ripple (XRP)

Ripple (XRP) handelde al dagen achtereen in een neerwaartse trend nadat het de resistance op $0,3480 wist te testen. Het vormde de afgelopen dagen een duidelijke bearish trendlijn. XRP zakte daarbij door de support op $0,3290 en vormde een swing low op $0,3190.
Ripple consolideerde voor een aantal uur na het bereiken van dit prijsniveau, en wist vervolgens vanochtend vroeg met een grote beweging boven de neerwaartse trendlijn uit te breken. Echter vond het resistance op ongeveer $0,3300, het prijsniveau waar de 200-uurlijkse Moving Average (MA) zich op dit moment ook bevindt.
Op het moment van schrijven is de waarde van ripple (XRP) $0,3283 op Bitfinex na 0,4% te zijn gestegen in de afgelopen 24 uur. De eerstvolgende resistance ligt op $0,3300 en bij uitbraak boven dit prijsniveau ligt de volgende horde op $0,3372. De eerstvolgende support ligt op ongeveer $0,3264 en daaronder de swing low op $0,3190.

Advertentie

Litecoin (LTC)

Litecoin (LTC) wist de afgelopen dagen langzaam in waarde toe te nemen. LTC zat daarmee in een lichte opwaartse trend, maar kon het momentum niet vasthouden.
Binnen een aantal uur tijd zakte LTC van $82 naar $74, waar de koers uiteindelijk support vond. In het geval dat deze support het niet houdt, dan is het mogelijk dat LTC terugzakt naar de volgende support op $68.
Op het moment van schrijven is de waarde van litecoin (LTC) $76,74 op Bitfinex na 5,6% te zijn gedaald in de afgelopen 24 uur. Op dit moment lijkt de support van $74 stand te houden, en handelt LTC zijwaarts. De eerstvolgende resistance ligt op ongeveer $79 en daarboven op $82.
Benieuwd naar de koers van bitcoin (BTC)? Vanmorgen verscheen weer een nieuwe wekelijkse koersanalyse van Crypto Insider David. Lees zijn analyse hier!
Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter. Meediscussiëren? Meld je dan aan voor ons Telegram kanaal.

Deel dit artikel
Timo Bult

Eindredacteur Timo kwam, nadat hij in de begindagen van cryptocurrency er al wat van mee meekreeg, voor het eerst echt in aanraking met de achterliggende blockchain-technologie toen hij voor een groot Fins accountancybedrijf onderzoek deed naar de toepasbaarheid van blockchain voor financiële bedrijven. Later schreef hij zijn Master’s thesis over NFT’s in games.

Net binnen
Trending
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Cryptokoers crasht bijna 100% na desastreuze aanval op netwerk
Bitcoin's nieuwe record is historisch signaal voor verdere stijging
Gloednieuwe crypto schiet door het dak en stijgt 1100% & trekt aandacht
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Kleine crypto stijgt 170% op Bitvavo, stoot bitcoin van troon
Advertentie
Advertentie