Kevin Schijven Kevin Schijven
21/07/2021 14:45 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 21/07/2021 14:45

Ripple (XRP) houders ontvangen binnenkort nog een Airdrop van Flare Networks: Songbird (SGB) tokens

icon-altcoins
Altcoin nieuws
Ripple (XRP) houders ontvangen binnenkort nog een Airdrop van Flare Networks Songbird (SGB) tokens

Foto: rafapress/Shutterstock

Ripple (XRP) investeerders, die eind vorig jaar meededen aan de zogeheten airdrop voor spark (FLR) tokens, ontvangen binnenkort nog een tweede airdrop. Dat kondigt Flare Networks op 20 juli aan:

Eind vorig jaar konden XRP houders in aanmerking komen voor de airdrop van FLR tokens van Flare, in elk geval als ze tijdens de snapshot XRP hadden staan in een gekoppelde wallet of op een cryptocurrency-exchange die de actie ondersteunde. Flare werkt aan Ethereum (ETH) achtige smart contracts functionaliteiten voor netwerken die geen Ethereum Virtual Machine (EVM) ondersteunen, zoals de XRP Ledger.

Nu kondigt Flare Networks aan dat mensen die in al aanmerking komen voor FLR tokens, ook Songbird tokens (SGB) binnenkort zullen ontvangen. Songbird is een nieuw zogeheten “Canary” netwerk voor Flare. Dat is een soort blockchain testnetwerk, maar de cryptocurrency tokens hebben ook daadwerkelijk schaarste en daarom waarde. Kusama (KSM) is zo’n Canary netwerk voor Polkdot (DOT).

Mensen zullen voor elke XRP die ze tijdens de snapshot in bezit hadden 0,1511 SGB ontvangen bovenop de FLR tokens die ze al krijgen. Als je deze FLR tokens via een exchange had geclaimd, dan zal de exchange de SGB namens jou ontvangen. Je zult dus contant met de exchange moeten opnemen om te vragen of ze de SGB naar jou doorsturen.

De airdrop voor SGB zou ergens in de komende zes weken moeten plaatsvinden. Alhoewel sommige investeerders blij lijken te zijn met extra tokens, zijn ook veel mensen duidelijk kwaad. Ze zijn vooral teleurgesteld over het uitstel van de lancering van Flare zelf, die nu gepland staat voor eind september. Ze vragen zich af wanneer ze eindelijk hun FLR tokens ontvangen. Meerdere investeerders dreigen al dat ze alles onmiddellijk zullen dumpen na ontvangst.

Deel dit artikel
Kevin Schijven

Redacteur Kevin hoorde voor het eerst over Bitcoin via WikiLeaks. “Interessant!” dacht hij nog, maar het duurde toch nog een aantal jaar én vergde wat verdieping voordat de potentie van Bitcoin en de achterliggende blockchain-technologie bij hem doordrong.

Net binnen
Trending
Crypto update: solana en polkadot schitteren met grote stijgingen
Nieuwe cryptomunt ontploft en stijgt met 35.000% in 1 minuut
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Bitcoin crasht naar $8.900 op grote cryptobeurs, markt zit vol vragen
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Crypto miljonair ziet vermogen in één nacht verdampen door crash
Bitcoin koerssignalen suggereren uitbraak naar $50.000
Nieuwe crypto stijgt 12.000% na listing, handelaren happen toe
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Bitcoin koers maakt opmerkelijke crash, cryptomarkt hard onderuit
Advertentie
Advertentie