Koop nu goedkoop crypto bij Bitvavo

Ripple’s (XRP) On-Demand Liquidity ziet toename liquiditeit door institutionele spelers

Volgens de vicepresident wereldwijde institutionele markten van Ripple brengen institutionele handelaren steeds meer liquiditeit naar Ripple’s XRP-aangedreven grenzeloze betalingsproduct, On-Demand Liquidity (ODL).

Ripple VP Breanne Madigan zegt dat de liquiditeit van XRP de ‘levensader’ is van ODL, waarbij de risico’s en kosten van elke transactie worden verlaagd.

“De aanhoudende groei van ODL heeft geleid tot een groeiend aantal financiële instellingen, betalingsproviders en marketmakers die in XRP handelen. De resulterende toename van het institutionele handelsvolume heeft ertoe bijgedragen dat XRP, met name in ODL-corridors, meer liquiditeit heeft gekregen, ondanks de recente marktturbulentie rond de COVID-pandemie.”

- Advertentie -

De grootste cryptocurrency-exchange in Mexico, Bitso, heeft zijn bereik vergroot door gebruik te maken van ODL, waardoor het XRP/peso-volume dramatisch is toegenomen. De exchange verwerkt nu ook 2,5% van de transactie van de Verenigde Staten naar Mexico, de op twee na grootste overboekingsmarkt ter wereld. Een prestatie die volgens de directie dankzij de samenwerking met Ripple mogelijk is.

Volgens Barbara Gonzalez Briseno, hoofd financiën van Bitso, heeft de technologie van Ripple ervoor gezorgd dat ze nog maar een fractie van de traditionele kosten voor transacties in rekening te brengen. Madigan zegt in de toekomst ook de XRP-liquiditeit te kunnen helpen verhogen van exchanges die geen ODL-partners zijn.

“Maar zelfs niet-ODL-partner exchanges zoals Kraken of Coinbase zullen bijdragen aan een stijgende liquiditeit. Naarmate non-ODL-partner exchanges meer mainstream worden, zullen óók grotere institutionele handelaren transacties gaan uitvoeren in XRP, waardoor orderboeken – inclusief ODL-orderboeken – liquider worden.”

Crypto Insider Michiel laat in zijn onlangs verschenen bitcoin koersvideo weten dat er mogelijk een grote move aan zit te komen. Benieuwd naar zijn bevindingen? Bekijk dan hier zijn video!

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
SATOS
Reviewed
€11.423,40 Kopen
1
Bitvavo
Reviewed
€11.450,00 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.482,10 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.483,90 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€11.506,20 Kopen

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€11.450,00 Kopen
1
SATOS
Reviewed
€11.423,40 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€11.482,10 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€11.483,90 Kopen
4
Bitonic
Reviewed
€11.506,20 Kopen

Laatste nieuws

Expert analyses

Bitcoin bulls zetten door!

Daar was 'ie dan, de expansie van de beweging die afgelopen 8 oktober werd ingezet. Alle ingrediënten zijn momenteel aanwezig om de bitcoin koers...