Bitcoin (BTC) koersvideo van Michiel: Grote move voor bitcoin?

Goedemiddag! De koers van bitcoin is op de 4-uurs grafiek weer een grotere move aan het voorbereiden. Vrij duidelijk is de structuur zoals besproken in de video. Onder de 50 dagen moving average (MA) op de 4-uurs chart sluiten is niet wenselijk. Echter, de gevaren beginnen onder de 200 dagen MA en $6.700 op dit moment.

- Advertentie -

Aan de bovenzijde ligt de liquiditeit nog steeds naar die $7.800-8.000 toe. Een move deze kant op zou dan ook allerminst verbazen. Op korte termijn zie ik zeker nog potentie voor upside. Echter zal er nog wel een flinke surprise aan zitten te komen de komende tijd!

Zorg dat je voorbereidingen treft!

Klik hierboven op de video om de koersupdate van Michiel te bekijken! Meer gratis video’s bekijken? Surf dan naar ons YouTube-kanaal. Abonneer je op ons kanaal en mis niets! Meediscussiëren? Join dan ons gratis Telegramkanaal! Wil je elke doordeweekse dag een koersupdate ontvangen, uitleg krijgen en toegang tot onze trading signals? Neem dan een kijkje in onze omgeving voor members en probeer de eerste 30 dagen gratis!

Heb je de live Ask Me Anything (AMA) sessie van David en Michiel gemist? Tijdens de sessie, waarin onze analisten in gingen op Bitcoin, het coronavirus en de economie, konden live vragen worden gesteld!

- Advertentie -
Ad
Bitvavo
Reviewed
€15.890,60 Kopen
1
Bitonic
Reviewed
€15.915,90 Kopen
2
Bitcoinmeester
Reviewed
€15.945,90 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€15.968,70 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€16.165,90 Kopen
Laatste nieuws

‘Bitcoin (BTC) is een smalle markt, kan uitgroeien tot wereldwijde markt,’...

0
Volgens de Amerikaanse tv-zender CNBC heeft de CEO van 's werelds grootste vermogensbeheerder BlackRock, Larry Fink, een aantal positieve uitspraken over bitcoin (BTC) gedaan....
- Advertentie -
Expert analyses

Bitcoin koers dipt omlaag! Tijd voor paniek of voor nieuwe kansen?!

Het lijkt de afgelopen 24 uur wel alsof Pietje Paniek heel veel broertjes en zusjes heeft gekregen. De bitcoin koers heeft zich tot op...