Roy van Krieken Roy van Krieken
16/01/2022 14:30 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 16/01/2022 14:30

SkyBridge Capital CEO: Algorand wordt het ‘Google’ van crypto

icon-altcoins
Altcoin nieuws

Foto: Al Teich / Shutterstock.com

Oprichter van het hedgefonds SkyBridge Capital, Anthony Scaramucci, heeft zich in het verleden al vaker lovend uitgesproken over het Algorand (ALGO) netwerk. Volgens hem heeft dit netwerk de potentie om in de toekomst de strijd aan te gaan met ethereum (ETH), en zelfs bitcoin (BTC). Onlangs liet hij in een interview met Digital Asset News weten dat hij om deze reden serieus heeft geïnvesteerd in het crypto project.

🚀 Gratis crypto: Nederlandse broker maakt lezers van Crypto Insiders vandaag SHIB miljonair; pak jouw gratis 1.500.000 SHIB
  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Algorand en SkyBridge Capital

Algorand is een proof-of-stake blockchain die vooral bedoeld is voor ontwikkelaars van decentralized applications (dApps) voor financiële dienstverleners. SkyBridge Capital is al langere tijd overtuigd van de potentie van het project en daarom werd in september van het vorige jaar een miljoenenfonds opgezet om de ontwikkeling van het Algorand ecosysteem te stimuleren.

In het recente interview liet Anthony Scaramucci weten dat hij er van overtuigd is dat het Algorand netwerk in de toekomst de meeste concurrenten zal vervangen.

“Ik heb een kwart miljard dollar in Algorand op dit moment. Ik denk dat Algorand het nieuwe Google zal zijn.”

Volgens Scaramucci was Google in de begindagen vergelijkbaar met Algorand op dit moment. Veel mensen vroegen zich aan het einde van de jaren ‘90 af wat zij in hemelsnaam met Google zouden moeten doen. Uiteindelijk zou Google korte metten maken met de concurrentie en als absolute winnaar uit de doeken komen.

“Algorand is de toekomst. Het is alleen nodig dat meer mensen deep dive due diligence doen en een beslissing maken om voor Algorand te kiezen.”

Ethereum

Scaramucci liet in december tijdens een interview met CNBC weten dat hij niet gek zou opkijken als Algorand op den duur ethereum van de troon zal stoten. Volgens Scaramucci is het Algorand netwerk superieur in vrijwel elk opzicht.

“Het SkyBridgde onderzoeksdepartement denkt dat Algorand in staat is om ethereum te flippen: Het is sneller, heeft lagere transactiekosten en het heeft een negatieve carbon footprint.”

Deel dit artikel
Roy van Krieken

Roy ontdekte voor het eerst Cryptocurrency en Bitcoin tijdens de bullmarkt van 2017. Hij was echter niet direct verkocht. Een paar jaar later veranderde zijn nieuwsgierigheid pas in extensieve verdieping en er ging een nieuwe wereld voor hem open. De wereld van Cryptocurrency en Blockchain-technologie was vanaf dat moment meer dan slechts een hobby. De mogelijkheden zijn oneindig volgens Roy.

Net binnen
Trending
goudkoorts-man-vindt-klomp-goud-goldrepublic
Man vindt enorme goudklomp van 4,6kg en slaat de jackpot
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
Magazijnmanager wordt miljonair: crypto investering steeg x1200
crypto-belasting-toezicht
Nederlandse crypto houders opgelet: Belastingdienst gaat strenger optreden
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
Man koopt goedkoop schilderij, blijkt Rembrandt van €17 miljoen te zijn
eddy-crypto-miljonair-tiener
Crypto-miljonair Eddy begon met €93 op 15-jarige leeftijd
Advertisement
Advertisement