Timo Bult Timo Bult
15/03/2019 10:42 2 min. leestijd
Bijgewerkt op 15/03/2019 10:42

Stellar Lumens (XLM) stijgt, Bitcoin Cash (BCH) maakt zich op voor uitbraak

Nieuws

Na het nieuws dat Stellar Lumens (XLM) zal worden toegevoegd aan Coinbase Pro reageerde de koers logischerwijs positief. Daarnaast maakt ook bitcoin cash (BCH) zich op voor een mogelijke uitbraak naar boven toe.
XLM is vanaf nu verhandelbaar op Coinbase Pro, het professionele handelsplatform van cryptocurrency exchange Coinbase. De toevoeging van de altcoin gebeurde stapsgewijs over een periode van 12 uur. De crypto zal naar verwachting ook worden toegevoegd aan het reguliere platform, Coinbase.com, waarover de exchange later meer bekend zal maken.
Het nieuws werd positief ontvangen door beleggers. XLM steeg gisteren met ongeveer 7% na over de afgelopen 30 dagen al met ongeveer 46% te zijn gestegen. Op moment van schrijven staat XLM volgens CoinMarketCap 3,6% in de min waarmee de altcoin $0,106 waard is.

Start gratis met crypto 📈: Alle Nederlanders krijgen in juli gratis crypto
  • Advertentie
  • Bitvavo

Gaat Bitcoin Cash (BCH) Stellar achterna?

Daarnaast maakt bitcoin cash (BCH) zich ook op voor een eventuele uitbraak naar boven toe. BCH steeg op zaterdag nog van $128 naar ongeveer $135, maar verloor in de dagen daarop weer flink wat terrein.
Voor ongeveer drie dagen lang bleek het prijsniveau van $128 een stevig support voor de BCH-koers. Op donderdag piekte de koers opnieuw naar de $133 waarna het weer terug zakte naar de $130.
De koers is echter weer wat gestegen en lijkt zich nu op te maken voor een uitbraak boven de resistance van $135. Op dit moment vormt BCH hogere lows maar lagere highs, wat aantoont dat die uitbraak op zeer korte termijn kan gaan plaatsvinden.
Op moment van schrijven staat bitcoin cash 1,78% in de plus met een waarde van bijna $134. Mocht het BCH lukken om boven dat prijsniveau van $135 uit te breken, dan is $138 het volgende prijsniveau om in de gaten te houden. In het geval de resistance van $135 roet in het eten gooit, dan ligt de volgende belangrijke support op $128.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter.
Deel dit artikel
Timo Bult

Timo is hoofdredacteur van Crypto Insiders en een gepassioneerde voorstander van de real-world toepassingen van cryptotechnologie. Zijn interesse werd gewekt tijdens zijn werk voor een groot Fins accountancybedrijf, waar hij onderzoek deed naar het toepassen van blockchain door financiële bedrijven. Ook voor zijn Master’s thesis bleef hij in de cryptohoek. Hij onderzocht hoe NFT’s in kunnen worden toegepast in games, en welke uitdagingen daar liggen. Timo gelooft dat cryptotechnologie onze economie inclusiever, eerlijker en welvarender kan maken, en dat de transparantie van deze technologie corruptie in ontwikkelingslanden kan tegengaan.

Net binnen
Trending
bekende-nederlander-verliest-crypto-vermogen-wilfred-genee
Bekende Nederlander verliest vermogen aan Bitcoin, ‘slechtste week ooit’
Dit is hoe iedereen (zonder stress) winst kan maken op de cryptomarkt
Dit is hoe iedereen (zonder stress) winst kan maken op de cryptomarkt
Bitcoin stormt mogelijk op perfect economische scenario af
Bitcoin stormt mogelijk op perfect economisch scenario af
Fetch.ai (FET) kan met 85% exploderen na langverwachte AI-fusie
Fetch.ai (FET) kan met 85% exploderen na langverwachte AI-fusie
Grote leegloop bij bitcoin miners op komst, zegt bankgigant JPMorgan
Bitcoin stijging zal van korte duur zijn, volgens mega-bank
Advertentie

Trending Altcoin nieuws

Afgelopen 2 jaar wekelijks €25 aan solana kopen: het bizarre resultaat
Afgelopen 2 jaar wekelijks €25 aan solana kopen: het bizarre resultaat
Duizenden euro’s winst met €25 per week aan dogecoin - bewezen aanpak
Duizenden euro’s winst met €25 per week aan dogecoin – bewezen aanpak
Waarom BlackRock plots tienduizenden dollars aan meme crypto bezit
Solana memecoin explodeert 7.100%: Experts waarschuwen voor risico’s
Advertentie