Stellar Lumens (XLM) stijgt, Bitcoin Cash (BCH) maakt zich op voor uitbraak

4

Na het nieuws dat Stellar Lumens (XLM) zal worden toegevoegd aan Coinbase Pro reageerde de koers logischerwijs positief. Daarnaast maakt ook bitcoin cash (BCH) zich op voor een mogelijke uitbraak naar boven toe.

XLM is vanaf nu verhandelbaar op Coinbase Pro, het professionele handelsplatform van cryptocurrency exchange Coinbase. De toevoeging van de altcoin gebeurde stapsgewijs over een periode van 12 uur. De crypto zal naar verwachting ook worden toegevoegd aan het reguliere platform, Coinbase.com, waarover de exchange later meer bekend zal maken.

Het nieuws werd positief ontvangen door beleggers. XLM steeg gisteren met ongeveer 7% na over de afgelopen 30 dagen al met ongeveer 46% te zijn gestegen. Op moment van schrijven staat XLM volgens CoinMarketCap 3,6% in de min waarmee de altcoin $0,106 waard is.

Gaat Bitcoin Cash (BCH) Stellar achterna?

Daarnaast maakt bitcoin cash (BCH) zich ook op voor een eventuele uitbraak naar boven toe. BCH steeg op zaterdag nog van $128 naar ongeveer $135, maar verloor in de dagen daarop weer flink wat terrein.

Voor ongeveer drie dagen lang bleek het prijsniveau van $128 een stevig support voor de BCH-koers. Op donderdag piekte de koers opnieuw naar de $133 waarna het weer terug zakte naar de $130.

De koers is echter weer wat gestegen en lijkt zich nu op te maken voor een uitbraak boven de resistance van $135. Op dit moment vormt BCH hogere lows maar lagere highs, wat aantoont dat die uitbraak op zeer korte termijn kan gaan plaatsvinden.

Op moment van schrijven staat bitcoin cash 1,78% in de plus met een waarde van bijna $134. Mocht het BCH lukken om boven dat prijsniveau van $135 uit te breken, dan is $138 het volgende prijsniveau om in de gaten te houden. In het geval de resistance van $135 roet in het eten gooit, dan ligt de volgende belangrijke support op $128.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Abonneer je dan op onze push-berichten, Facebook– of Twitter.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Laatste nieuws