Home Nieuws Altcoin nieuws Stemmingsronde Uniswap (UNI) airdrop eindigt op bizarre manier

Stemmingsronde Uniswap (UNI) airdrop eindigt op bizarre manier

- Advertentie -

Op vrijdag was op Crypto Insiders te lezen dat Uniswap, een Decentralized Finance (DeFi) exchange, zijn community liet stemmen over een nieuwe uniswap (UNI) airdrop. Helaas voor degenen die in aanmerking kwamen voor de mogelijke airdrop is er slecht nieuws.

De stemmingsronde is gesloten; 37,5 miljoen tokens werden gebruikt om voor te stemmen , en slechts 1,3 miljoen tokens voor een tegenstem. Ondanks de enorme meerderheid die voor het voorstel was, is de kiesdrempel nét niet gehaald, met de nadruk op nét.

De kiesdrempel is namelijk 40 miljoen en in totaal zijn er dus 38,8 miljoen stemmen uitgebracht. Stemmen kon met het UNI-token. UNI is een zogenaamd governance token waarmee de community kan beslissen welke koers Uniswap vaart.

Iedereen met tenminste 1% van de totale voorraad kan voorstellen indienen en de kiesdrempel is 4% van de totale voorraad. Helaas pindakaas dus voor degenen die ooit een transactie hebben uitgevoerd via een derde wallet en hiermee in aanmerking kwamen voor 400 gratis UNI. Zij vielen tijdens de eerste airdrop nog buiten de boot en zullen ook nu geen 400 UNI hun wallet in zien stromen.

- Advertentie -

BITCOIN KOPEN

Ad
Bitvavo
Reviewed
€16.160,00 Kopen
1
Bitcoinmeester
Reviewed
€16.199,10 Kopen
2
Bitonic
Reviewed
€16.235,20 Kopen
3
Litebit
Reviewed
€16.286,30 Kopen
4
SATOS
Reviewed
€16.440,10 Kopen
Laatste nieuws
Expert analyses

Bitcoin koers gaat hard! All time high voor het grijpen?

Wat is het toch een feestje om elke week verslag te mogen doen van de ongelooflijke sprongen van de bitcoin koers. Hebben we nog...